За нас

4+ Nutrition е модерна и успешна италианска марка за хранителни и спортни добавки. 4+ Nutrition се отличава с иновативните си формули и продукти от най- висок клас, доказани с изключителна си надеждност и ефективност. Нашата идея, превърнала се впоследствие във фирмена концепция е в създаването на специални формули за пълната подготовка и възстановяване на професионални атлети от над 14 вида спорт, а също така и висококачествени продукти и натурални екстракти за ежедневието на всеки един човек, стремящ се към здравословен начин на живот. Ние Ви предлагаме над 100 различни продукта и специални формули, детайлно представени в нашият каталог.

Нашите иновативни формули са базирани на задълбочени проучвания в областта на хранителните добавки и спортните храни. Нашите продукти са със съдържание на много богати активни съставки и натурални екстракти. Ние проучваме цялата налична научна литература и използвайки опита на нашите технолози, тестваме и изследваме всяка една съставка, всяка една комбинация преди получаването на най-ефективната и оптимална формула, задоволяваща всеки един индивидуален потребител. Ние използваме винаги висококачествени и доказани суровини от най-големите фирми производители в областта. Всеки един продукт, всяка една формула хранителна или спортна добавка е създадена с напреднали производствени технологии под строг контрол на Министерството на Здравеопазването на Република Италия и притежава съответният сертификат за качество, което е потвърждение към нашата концепция за добър и ефективен продукт.

Благодарение на безкомпромисното качество и проучването и на най-малкия детайл, продуктите ни, както и нашата оригинална опаковка в неоново жълто, която вече е завладяла магазините по целият свят са пример за подражание, и синоним на доверие сред нашите клиенти. Зрителната удовлетвореност е водеща при на избора ни на цвят, а прозрачността на опаковките олицетворява нашата пълна прозрачност, тъй като за нас е важно и да виждате това което купувате. Освен че са изключително красиви, нашите опаковки, имат специфичен начин на затваряне осигуряващ херметичност, както и термично споено уплътнение ограничаващо контакта с въздуха на вашият продукт, предпазвайки го от каквото и да било окисляване.