Аксесоари за фенове


 • 4+ Nutriton шапка
  4+ Nutriton шапка
  Бейзболна шапка с логото на 4+ Nutrition. За истински фенове.

  30.00 лв.

 • 4+ бутилка за вода
  4+ бутилка за вода
  Брандирана бутилка за вода за ценителите на марката.

  10.00 лв.

 • 4+ Шейкър
  4+ Шейкър
  Специално разработен за нуждите на бодибилдърите, използващи протеинови шейкове.

  10.00 лв.

 • Дамска вълнена шапка
  Дамска вълнена шапка
  Дамска вълнена шапка за дамите, фенове на марката.

  25.00 лв.

 • Дамски топ
  Дамски топ
  Дамски топ, специално разработен за удобство по време на тренировки.

  25.00 лв.

 • Мъжка вълнена шапка
  Мъжка вълнена шапка
  Мъжка шапка за феновете на 4+ Nutrition.

  25.00 лв.

 • Мъжка тениска
  Мъжка тениска
  Мъжка тениска, разработена специално за удобство по време на тренировки.

  25.00 лв.

Защо са ви нужни фитнес аксесоарите на 4+ Nutrition?

Всеки запален любител на фитнеса, който харесва и използва нашите първокласни продукти може да закупи аксесоарите, носещи логото на престижната марка 4+ Nutrition. Причината да се насочите към тази категория на нашия онлайн магазин не е само една. Ние можем да ви посочим няколко аргумента в полза на покупката на който и да е продукт от този раздел, като започнем с:

Отлично качество

Всеки редовен посетител на фитнес залата има нужда както от фитнес добавки с отлично качество и доказана чистота, така и от специално създадени за целта аксесоари. Разбира се, можете да закупите аксесоари на други марки – известни или не чак толкова, но щом, така или иначе сте почитател на 4+ Nutriton, значи за вас качеството е от първостепенно значение. Е, ние ви предлагаме именно това – аксесоари с високо европейско качество, които ще ви служат дълго, без да изгубят добрата си визия и функционалност.

Брандиране

Днес брандът е всичко, а когато става въпрос за фитнес, марката, която даден атлет предпочита говори много за неговото старание и посветеност в тренировките. Брандът 4+ Nutrition е символ на висока класа, а това означава, че нашите аксесоари за фитнес ще ви причислят към специална група бодибилдъри – тези, които държат на високите стандарти и не се притесняват да го заявят публично и категорично.

Удобство

Това е вероятно най-основателната причина да закупите който и да е (или всички) от фитнес аксесоарите на 4+Nutrition. Те са разработени специално за нуждите на трениращите хора. Техният дизайн, както и използваните материали имат за цел да създадат възможно най-голямо удобство на всеки активно спортуващ. Италианският бранд знае от какво се нуждае един бодибилдър и го предоставя – с финес, усмивка и приятелско потупване по рамото за кураж.