Аминокиселини на топ цени — 4+ Nutrition

Аминокиселини


4+ Nutrition е италианска марка спортни хранителни добавки, която вече успешно се предлага и у нас. Под това име се предлага пълната гама продукти, необходими на активните спортисти и хората, които искат да изглеждат и да се чувстват в топ форма. Изключително важна част от асортимента на 4+ Nutrition са така важните за спортистите аминокиселини. Те са неизменна част от режима на спортиста, поради което са и най-търсени под формата на хранителни добавки.

4+ Nutrition предлага аминокиселини с отлично качество на топ цени, които покриват нуждите на активните спортисти и бодибилдъри и отговарят на критериите за качество на дори най-взискателните потребители. Това, което отличава нашите аминокиселини от всички подобни добавки, предлагани на пазара е безупречното качество на суровините и технологията, по която са разработени. Тези фактори не само повишават драстично тяхната ефективност, но и гарантират за пълната им безопасност.

Защо нашите аминокиселини са важна част от режима на спортиста?

За повечето хора терминът ‘’аминокиселини’’ е напълно непонятен, но за професионалните спортисти и посветените бодибилдъри, те са важна част от хранителния и спортния режим. Аминокиселините са градивен компонент на протеина, който, както знаем е основен помощник за изграждане и запазване на масивна и добре функционираща скелетна мускулатура.

Аминокиселините се делят на заменими и незаменими, като заменимите са тези, които нашият организъм синтезира под въздействие на определени фактори, а незаменимите са тези, които трябва да си набавим отвън – най-често чрез храната. Всяка аминокиселина, била тя заменима или есенциална има пряко участие в повечето физиологични процеси в човешкото тяло. Казано по-просто – аминокиселините са необходими за живота, така както въздухът, водата и слънцето.

4+ Nutrition предлага пълната гама аминокиселини на едни от най-атрактивните цени, подходящи не само за активно спортуващи, но и за хора с допълнителна потребност от тях. Недостигът на дори една важна аминокиселина води не само до слаби спортни резултати, но и до сериозни здравословни проблеми.За активните спортисти и особено за бодибилдърите е важно да имат достъп до пълния аминокиселинен профил, необходим за повишаване и поддържане на мускулната маса. 4+ Nutrition поддържа като асортимент всички незаменими аминокиселини, включително аминокиселините с разклонена верига BCAA. Чрез уникалните по своята формула хранителни добавки на 4+, вие получавате оптималните дневни количества:

 • Л-аланин;
 • Л-аргинин;
 • Холин;
 • Цистеин;
 • Л-Аспартанова киселина;
 • Л-глутамин;
 • Глицин;
 • Хистидин;
 • Левцин;
 • Изолевцин;
 • Таурин;
 • Валин и др.

При бедна на протеин диета или при здравословни проблеми, които пречат на пълноценното им усвояване в организма е наложително всички важни незаменими аминокиселини да се внасят допълнително под формата на хранителна добавка. Какво по-добро от това да имате под ръка широк спектър аминокиселини на супер изгодна цена?

Защо нашите продукти са по-изгодни?

Освен че са най-добрите аминокиселини, разработките на 4+ Nutrition са и най-изгодни като цена. Не се подвеждайте от цената на различните продукти, а се запознайте подробно с техния състав. Ще установите, че във всяка добавка има много по-висока концентрация на всяка основна аминокиселина.

Високата концентрация на активно вещество ви позволява да приемате по-малка доза при всеки прием. С времето ще установите, че с една опаковка си гарантирате много по-дълъг прием и следователно не губите, а пестите средства. Отличният баланс между отделните аминокиселини също говори красноречиво за това колко са изгодни нашите продукти. Така, вместо да ползвате няколко различни добавки, можете да използвате успешно само един от нашите перфектни суплементи.

Витамините и минералните соли имат огромно значение за бързото и пълноценно усвояване на аминокиселините, които приемате. Нашите аминокиселини са на изгодни цени, защото са обогатени с необходимите за тяхното усвояване витамини и минерали. Това ви позволява да си спестите усилията и средствата, необходими за намирането на качествени мултивитамини. В различните формули присъстват витамините от група В, витамин С, както и минералите калций и магнезий.

Кои аминокиселини са част от продуктовата гама на 4+ Nutrition?

Ако търсите най-важните за добра спортна форма аминокиселини на изгодна цена, то нашите продукти са способни да задоволят всички изисквания и нужди. В тази категория присъстват всички важни за доброто състояние на тялото и мускулите аминокиселини – една част са представени самостоятелно, а други като комплексна формула за максимално усвояване и отлични резултати.

Тук ще откриете:

Голям избор от BCAA

Най-важните за мускулното възстановяване и растеж – аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са представени в цялото възможно изобилие. Можете да избирате между прахообразни формули и таблетки, както и между продукти с различно съотношение между левцин, изолевцин и валин. Ще откриете също формули, комбинирани с глутамин, от които ще извлечете максималните ползи. Всички BCAA добавки са обогатени с витамини от група В за пълноценно усвояване.

Аргинин

Аргининът е още една много важна есенциална аминокиселина, от която вероятно се нуждаете. Ние ви предлагаме различни разработки, така че да изберете най-подходящата за вашите цели и нужди. Аргининът има огромно значение за поддържане на добра физическа форма, а освен това подпомага мускулния растеж, благодарение на важната си роля на вазодилатор. Той улеснява преноса на хранителни вещества до мускулите, а освен това стимулира производството на друга важна аминокиселина – креатина.

Глутамин

Пазарът е буквално залят с добавки, базирани на глутамин, но малко от тях отговарят на нуждите и изискванията на най-запалените билдъри. Глутаминът е аминокиселината с най-голям принос за клетъчния синтез и в частност в синтеза на бързооборотни клетки. Това оказва огромно влияние на количеството на лимфоцитите и показва колко важна е функцията на глутамина, като имуномодулатор. Предлагаме глутамин на прах, а също и под формата на таблетки.

Комплексни аминокиселини

Продукти като Hydro Amino+ съдържат целия аминокиселинен басейн, необходим за повишаване бионаличността на протеин в тъканните и мускулните клетки. Комплексните аминокиселини са особено необходими за постигане на оптимален мускулен растеж и качествена поддръжка. Комплексните формули са разработени на принципа на ензимната хидролиза, което ги прави лесно усвоими дори от хора, страдащи от стомашни и храносмилателни проблеми.