Фитнес блог — 4+ Nutrition

Новини от 4+ Nutrition

Хранителни добавки за изгаряне на мазнини и отслабванеОтслабването е дълъг и сложен процес. Дълъг, ако държим свалянето на килограми да е трайно. В такъв случай то се случва бавно и постепенно. Сложен, понеже всеки организъм си има особености, с които трябва да се съобразим, за да не му навредим.

Хранителни добавки за отслабванеХранителните добавки за отслабване са доказани и хитови продукти, които притъпяват апетита, дават нужната енергия на организма и засилват окисляването на мазнините. Основните са фетбърнър и Л-карнитин.

Хранителен режим за мускулна масаХранителните режими за покачване на мускулна маса представляват диета, която спомага покачването на чиста мускулна маса и постигането на желаната естетична фигура с изваяни мускули.

Как да купуваме фитнес добавки онлайн – 3 полезни съветаПредлагането на фитнес добавки онлайн нараства с всеки изминал ден и това е напълно обяснимо. Търсенето е все по-голямо, а това налага и адекватно предлагане. Купуването на този вид продукти по интернет е нещо, на което трябва да обърнем сериозно внимание. От една страна имаме редица безспорни предимства, но от друга – рискът да попаднем на нискокачествен и дори опасен медикамент е огромен.

Търсите хранителна добавка за мускулна маса? Ето 5 перфектни продуктаПред всеки билдър, който си е поставил за цел да повиши бързо обема на своите мускули стои въпросът: Коя е най-добрата хранителна добавка за мускулна маса? Истината е, че фитнес добавките въздействат много добре върху мускулния растеж, но не и еднакво успешно при всеки човек. След като всеки от нас е уникален по някакъв начин, е напълно логично и тялото на всеки атлет да реагира различно на различните суплементи.

5 причини да започнете прием на суроватъчен протеин още днесНе само атлетите, желаещи да увеличат мускулната си маса преминават към редовен прием на суроватъчен протеин. Суроватката, като най-често използвана форма на протеин е подложена на задълбочени изследвания в последните години и всяко проучване добавя нови, към познатите до момента нейни полезни свойства, от които всеки от нас трябва да се възползва.

Защо не бива да приемаме евтин протеин?Парите никога не са в излишък, а това ни принуждава постоянно да свиваме излишните разходи, поне доколкото е възможно. Разумни и удачни ли са, обаче всички икономии? Както вероятно се досещате отговорът на този въпрос е категорично – не. Когато става въпрос за хранителни добавки и по-конкретно за евтин протеин, се оказва, че всъщност сме прахосали, а не икономисали средства.

Кои са най-добрите протеини на пазара?Периодично в специализираните издания и най-вече в глобалната мрежа се появяват различни класации, посочващи най-добрите протеини на пазара за конкретната година. Доколко тези класации са обективни и са следствие от задълбочени изследвания и анализи е спорен въпрос, на който няма да се спираме в момента.

Суроватъчен протеин на ниска цена – защо това е невъзможно?Ако сте запален бодибилдър с амбиция да натрупате солидна мускулна маса, то вероятно сте наясно, че е невъзможно да се намери качествен суроватъчен протеин на ниска цена. Нещо повече, цената на суроватъчните пудри се покачва непрекъснато и поглъща една не малка част от бюджета на тежкоатлетите.

Комплексни аминокиселини – каква е тяхната роля като фитнес добавка?Във фитнес суплементацията, ролята на добавките, съдържащи комплексни аминокиселини е голяма. Те се използват като възстановяващо и предтренировъчно средство, а също и за поддържане на тонус и добро общо здравословно състояние. Очевидно аминокиселините са много по-необходими на активно и усилено спортуващите хора, но всъщност малка част от тях знаят каква е основната им функция, какво представляват и как действат.

Показва 1 до 10 от 101 (11 страници)