Пакет - Контрол на теглото

50.00 лв. 125.00 лв.

 • Производител: 4+ Nutrition
 • Код на продукта: cla-insudex
 • Наличност: В наличност
CLA+ 200 капс. - конюгирана линолова киселина


 • Конюгирана Линолова Киселина от шафраново масло
 • 67 дози в опаковка
 • Спoмaгa изгapянeтo нa излишнитe мaзнини
 • Понижава холестерола
 • Регулира кръвната захар
 • Πoвишaвa eнepгиятa
 • Peгyлиpa ĸpъвнoтo нaлягaнe
 • Мощен антикатаболен ефект


INSUDEX+ 40 табл. - формула за контрол нивата на инсулина


Специална формула, базирана на конюгирана линолова киселина (CLA), създадена с цел да подпомогне липидния метаболизъм, да подобри работата на сърдечно-съдовата система и да благоприятства мускулния растеж.


 • Регулира нивата на инсулин и кръвна захар
 • Намалява вредното влияние на повишена глюкоза в кръвта
 • Превенция на диабет и пред-диабетно състояние
 • С екстракти от индийска боровинка и джамбул
 • Добавени антиоксиданти алфа липоева киселина Alipure® и бял трън
 • Високо съдържание на хром
 

INSUDEX+ е хранителна добавка, която комбинира екстракти от индийска боровинка, джамбул и бял трън, обогатени с алфа липоева киселина Alipure® и хром пиколинат за поддържане на здравословни нива на кръвна захар и за превенция на диабет и пред-диабетно състояние.

CLA+ 200 капс.

линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/cla

СЪСТАВ:

CLA (конюгирана линолова киселина), желатинова капсула, глицерол

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1 доза дневно (2 капсули) с 150 мл вода. между храненията, или непосредствено преди тренировка.


Специална формула, базирана на конюгирана линолова киселина (CLA), създадена с цел да подпомогне липидния метаболизъм, да подобри работата на сърдечно-съдовата система и да благоприятства мускулния растеж.
CLA+ представлява хранителна добавка под формата на желирани капсули, съдържащи конюгирана (свързана) линолова киселина – (Conjugated linoleic acids), позната със свойството си да подпомага изгарянето на мазнините, особено в областта на корема. Свързаната линолова киселина се бори успешно с телесните мазнини, като същевременно понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвоносните съдове. Конюгираната линолова киселина благоприятства индиректно мускулния растеж, повишавайки ензимната активност в мускулните клетки. На това нейно свойство се дължи и способността ѝ да предотвратява протеиновия разпад в мускулите след интензивно физическо натоварване.
Единствено условие за ефективното действие на CLA+ е приемът да бъде съчетан с редовна физическа активност. Освен, че подпомага изгарянето на мазнините, линоловата киселина се грижи за здравето на сърцето и кръвоносните съдове, понижавайки стойностите на триглицеридите и лошия холестерол. CLA помага за регулиране на кръвното налягане, подобрява работата на имунната система и костната плътност и има мощно детоксиращо и енергизиращо действие, благодарение на което се използва и с цел ускоряване на възстановяването след тренировка.


INSUDEX+ 40 табл.
линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/insudex

СЪСТАВ:

Сух екстракт Индийска боровинка (Berberis aristata DC) 85% берберин; Ямун (джамбул) (Syzygium cumini (L.) Skeels); Екстракт бял трън (Silybum marianum)  80% силимарин;  Alipure® (алфа липоева киселина), антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; хром пиколинат; пълнители: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат;

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте по 1 до 2 таблетки дневно препоръчително преди основно хранене.

INSUDEX+ съдържа екстракт от индийска боровинка с 85% съдържание на берберин. Това е алкоид, които намалява кръвната захар и подобрява инсулиновата чувствителност.
Джамбул е растение традиционно използване за поддържане състоянието на диабет благодарение на антиоксидантното и хипогликемично действие на състава му.
Алфа липоевата киселина Alipure® има предимство пред конвенционалната алфа липоева киселина, защото не използва вредни за здравето разтворители. Тя директно влияе върху някои ензимни реакции на глюкозния метаболизъм и заедно с екстракта от бял трън проявяват силна антиоксидантна защита на черния дроб и панкреаса. 

Добавеният хром пиколинат намалява високите нива на кръвна захар, подобрява глюкозния толеранс и ниските нива на инсулин.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър