Енергийни продукти на топ цени — 4+ Nutrition

Енергийни продукти


В тази категория са събрани всички енергийни продукти на 4+ Nutrition, като разнообразието от формули е огромно и способно да задоволи всички изисквания и нужди на активните спортисти. Хранителните добавки, осигуряващи енергия са сред най-важните спортни суплементи, тъй като доста често от тях зависи качеството на тренировките и нивото на спортните резултати.

Добавките от тази група се отличават като състав, начин на употреба и време на действие, но това, което ги обединява е способността им да изпълняват функцията на гориво, нужно на тялото, за да се справи с предизвикателствата на една тренировка. След интензивно физическо натоварване често възникват неблагоприятни за спортиста процеси, като най-открояващи се са катаболните ефекти и усещането за умора и отпадналост, които, благодарение на енергийните формули от тази категория могат лесно да бъдат предотвратени.

Защо да заложите на тази група спортни добавки?

В професионалния спорт е недопустим приема на медикаменти, които повишават силата и издръжливостта. Така наречените стимуланти нямат място в живота на активно спортуващите хора. Това, което прави отличните енергийни продукти на 4+ Nutrition подходящи за всички е изцяло натуралният им състав. При тяхното създаване са използвани предимно естествени източници на енергия, като това е валидно за всички активни компоненти – кофеин, въглехидрати, витамини и минерални соли.

Специфичното действие на добавките от тази група се дължи изцяло на добре премерената концентрация на отделните активни съставки. По този начин се постига отличен електролитен баланс, благодарение на който се повишава издръжливостта по време на особено тежки и продължителни тренировки. Добавките от група енергийни продукти се характеризират с оптимална осмотична концентрация на натрий и магнезий, които се борят с умората и чувството за отпадналост след тренировка. Това ги прави подходящи за употреба както преди, така и след физическата подготовка.

Витамините и минералните соли са много важен компонент от енергийните хранителни добавки на 4+ Nutrition. Витамин Е предпазва тялото на спортиста от оксидативно увреждане, докато добавеният витамин С подпомага нормалната функция на имунната система преди и след тежките тренировки. Както знаем голямото физическо натоварване представлява изключителен стрес за тялото на активно спортуващите хора, който се проявява с понижаване на защитните сили на организма, което пък води до различни инфекции и възпаления.

Добавките от категория енергийни продукти са подходящи за мъже и жени и могат да се приемат преди и след тренировка. Те имат за цел да повишат силата и издръжливостта на атлетите по един естествен и напълно безопасен начин. Чистотата на вложените в продуктите съставки ги прави подходящи дори за тези, които по една или друга причина изключват напълно приема на вредни и съмнителни по своето действие стимуланти.