Фет бърнъри на топ цена, фет бърнър за отслабване — 4+ Nutrition

Фет бърнъри


Хранителните добавки, познати като фет бърнъри са изключително важни за режима на повечето професионални спортисти, а също за този на любителите на интензивния спорт. Поддържането на оптимално тегло е особено важно  в професионалния спорт, където всеки излишен килограм може да се превърне в причина за спортно поражение и дори дисквалификация от важно състезание.

Престижен производител на хранителни добавки като 4+ Nutrition знае колко е важна помощта на един фет бърнър за бодибилдърите, които желаят да изчистят изцяло натрупваните телесни мазнини. Всеки атлет иска да получи ефикасен фет бърнър на изгодна цена и в това отношение италианската марка отново предлага отлични решения.

Продуктите, включени в тази категория са разработени на базата на Л-карнитин, който е известен с това, че осигурява нужните на спортистите сила, издръжливост и енергия, като ги взема от мазнините в тялото, явяващи се като излишък. На двустепенното си действие – да дават енергия, изгаряйки мазнините се дължи огромната популярност на добавките, съдържащи Л-карнитин.

Какво прави нашите фет бърнъри ефективни?

Л-карнитинът е отличен фет бърнър за жени, тъй като при тях диетичният хранителен режим често е причина за понижена физическа ефективност. Недостигът на енергия често е причина да се отложи или прекрати тренировъчния цикъл, а това от своя страна компрометира редукцията на теглото.

Много важно свойство на един качествен фет бърнър за отслабване е да може да предложи оптималната доза витамини и въглехидрати, които да възстановят енергийните запаси в тялото. Витамините, които често биват пренебрегвани в процес на редукция на теглото имат за цел да поддържат нормалната функция на всички важни органи и системи в тялото и най-вече да подпомогнат работата на имунната система.

По време на нисък калориен прием, особено при драстично понижение на мазнините, приемани с храната се понижават и защитните свойства на тялото, което води до възникване на чести възпалителни процеси. Самите тренировки, целящи да подпомогнат изгарянето на мазнините се явяват допълнителен стрес, предизвикващ редица окислителни процеси, под въздействие на които е възможна появата на вирусни и бактериални инфекции.

Намаляването на телесното тегло и изгарянето мазнините не бива да бъде шок за тялото на спортиста. Добавките на 4+ Nutrition са разработени по специална иновативна формула, която ги прави важен помощник за здравето на атлета, а не просто бързо и ефикасно действащ фет бърнър.

Удобни за употреба от спортисти с интензивен тренировъчен режим, хранителните добавки от тази серия са най-доброто средство за намаляване на теглото. Те са особено подходящи за бодибилдърите, които искат да оформят твърда и релефна мускулатура, като изчистят напълно всички излишни подкожни мазнини.

Кои са двете мощни групи фет бърнъри?

Добавките, класифицирани като фет бърнъри можем да разделим на две основни групи – термогенни и липотропни. Всяка от тези две групи има своите плюсове и минуси и намира сериозно приложение в спортните среди. Спортуващите са тази, които най-често търсят качествен фет бърнър на изгодна цена. Кой от двата типа ще изберете в стремежа да се избавите по-бързо от излишните мазнини, зависи изцяло от режима, който следвате – диета + спорт или без физическа активност.

Термогенни

Характерно за всеки термогенен фет бърнър за отслабване е въздействието му върху нервната система. Тази група добавки имат силно енергизиращо и стимулиращо действие, което по време на спорт е търсен ефект, но при по-чувствителни хора може да предизвика редица неприятни странични реакции. Термогенните бърнъри имат свойството да стимулират липидния метаболизъм чрез редица физиологични процеси, които настъпват вследствие повишената телесна температура.

Термогенните продукти за отслабване имат редица специфични функции. Освен ускоряване на метаболизма, чрез термогенеза, те също така потискат апетита, подобряват аеробния метаболизъм, осигуряват продължителен прилив на енергия, регулират нивата на кортизол, подобряват умствената концентрация, потискат желанието за консумация на въглехидрати и блокират формирането на нови мастни депа.

Сред нежеланите реакции при прием на термогенни fat burner-и са ускорено сърцебиене и пулс, нервни изблици, проблеми със съня, тревожност, пристъпи на паника и други симптоми, свързани с въздействието върху нервната система. Приемът на тази група добавки за изгаряне на мазнини е добре да става единствено след консултация с лекар, а дозирането и времето на прием, да бъдат строго съобразени с тренировъчния режим. Спортуването при прием на термогеници е задължителна предпоставка за крайния резултат.

Липотропен фет бърнър

Първата разлика, която можем да направим между термогенните и липотропните бърнъри се състои в това, че при прием на вторите спортуването не е задължително. Разбира се, за ускоряване и подобряване на резултатите, физическата активност е желателна, но при липса на такава възможност, добавките от тази група няма да предизвикат неприятни реакции, каквито се наблюдават при термогениците.

Ако трябва да посочим кой фет бърнър – термогенният или липотропният е по-добър, то определено това ще бъдат добавките с липотропно действие. Липотропиците също ускоряват метаболизма, но без да въздействат върху нервната система по толкова агресивен начин. Това ги прави подходящи за по-широк кръг хора, включително такива в напреднала възраст.

Липотропните бърнъри оказват благоприятно въздействие върху работата на черния дроб, понижавайки драстично нивата на мазнини в него. Липотропиците са изключително важни за хора, страдащи от затлъстяване, тъй като предотвратяват натрупването на мазнини и жлъчка в черния дроб и по този начин премахват риска от сериозни чернодробни заболявания.

В липотропния фет бърнър се съдържат три основни съединения – холин, инозитол и метионин. Именно тях ще срещнете в състава на тази група добавки за отслабване, при което ще се възползвате и от допълнителната им способност да редуцират нивата на лошия холестерол в кръвоносните съдове.

Добавките с липотропно действие са най-предпочитаният фет бърнър и поради силно детоксикиращото си действие при атлети, поддържащи високопротеинов прием. Липотропиците притежават свойството да елиминират отпадните продукти, останали при метаболизирането на протеина. Тази група бърнъри е изключително полезна за доброто състояние на тялото. Те подобряват работата на имунната система и стимулират производството на антитела срещу всички познати вируси и микроби.