Течни формули — 4+ Nutrition

Течни формули


Под формата на течни формули са разработени едни от най-добрите хранителни добавки за намаляване на тегло и изгаряне на мазнини на 4+ Nutrition, със създаването на които италианската компания доказва, че заслужава челното място в редиците на производителите на спортни продукти и храни.

Всеки от суплементите, събрани в тази категория покрива напълно изискванията за качество и чистота на вложените съставки. 4+ Nutrition не случайно е избрала за своя основна и единствена дейност производството на спортни хранителни добавки. С това решение се цели да се избегне всяка възможност за смесване на съставките с медикаменти, забранени за употреба в областта на професионалния спорт.

Защо течни формули?

Това, с което 4+ Nutrition се отличава от болшинството производители на хранителни добавки е разнообразието от форми, в които се предлагат различните продукти. В продуктовата гама на марката можем да видим добавки, формулирани под формата на таблетки, меки капсули, прахообразни субстанции и разбра се, течни формули, които са предпочитани от голяма част от активните спортисти.

Това, което дава огромно предимство на този тип продукти е готовата за консумация формула. Особено важно е да отбележим, че активните съставки на продуктите се разграждат, усвояват и проявяват своето действие много по-бързо, когато са именно в течна форма. Течностите натоварват най-малко храносмилателната система и се включват много по-бързо в кръвния поток. Течните добавки са особено подходящи за употреба преди тренировки, тъй като позволяват да се съкрати значително времето за подготовка преди интензивното натоварване.

Добавките, събрани в категория течни формули покриват много широк спектър от нужди. Те благоприятстват изгарянето на мазнините и способстват за извеждане на излишните телесните течности. Както знаем водната задръжка е сериозен проблем за повечето спортисти, така че тези са и едни от най-важните суплементи за понижаване на теглото.

Особеното при добавките в течна форма от този раздел е, че имат отлично проявени термогенни и енергизиращи свойства, без да съдържат забранени субстанции и стимуланти. Те залагат на изцяло натурални физиологични процеси, като помагат на тялото да се справи само с излишните килограми и мазнини – най-често чрез преобразуване на мастните киселини в източник на енергия.

Чрез названието течни формули се подсказва за специалната комбинация между няколко отделни съставки, които допълват взаимно своето действие. Докато едни осигуряват нужните за тренировките сила и издръжливост, други помагат за преобразуването на мазнините в чиста мускулна тъкан. Същевременно част от активните вещества в някои продукти се грижат за здравето на костите и тъканите, а други, като ензимите например отговарят за правилното усвояване на полезните вещества, съдържащи се в храната.

Всички хранителни добавки в тази категория имат приятен вкус и аромат и се предлагат в удобни непрозрачни бутилки, имащи за цел да предпазят активните съставки от окисление.