Растителни формули — 4+ Nutrition

Растителни формули


4+ Nutrition разработи отлични растителни формули, с които допълни огромния си асортимент от спортни хранителни добавки. Всеки продукт от тази категория има специфично предназначение и принцип на действие, но това, което ги обединява е отличното качество и чистота на използваните суровини и прецизното им дозиране, така че продуктите да бъдат не само максимално ефективни, но и напълно безопасни както за здравето, така и за представянето на атлетите на важни спортни състезания.

Друг фактор, обединяващ суплементите, базирани на фито екстракти е улесненият им прием. Продуктите от тази група са разработени под формата на таблетки и меки желирани капсули, а някои от тях са в течна форма – готови за директна консумация. Както знаем растителните екстракти са нож с две остриета, като границата между лекарство и отрова при тях е много тънка. Италианската компания ги е комбинирала и дозирала много внимателно, така че всеки риск от предозиране или неприятна реакция е напълно изключен.

Защо растителни екстракти?

Голяма част от добавките за спортисти са базирани на животински продукти или химични субстанции. За съвременния човек натуралните средства за подобряване на спортните постижения са предпочитана форма по много причини. На първо място, всеки спортист иска да получи напълно безопасен суплемент, непредизвикващ неприятни странични ефекти. Това желание може да се реализира най-лесно чрез специално разработени растителни формули.

Друга причина да се изберат фито добавките са хранителните навици и възгледи на голяма част от спортистите. Веганите са тези, които държат да използват единствено продукти с изцяло растителен произход, които, в същото време да не отстъпват по качество и ефективност на всички останали суплементи, предлагани на пазара.

Разглеждайки отличните растителни формули, събрани в тази категория, не можем да не споменем широкия спектър от приложения, което те намират в професионалния спорт. Част от тях помагат на атлетите да поддържат отлична спортна форма, като редуцират излишните телесни течности, повишат метаболитната функция и понижат нивата на холестерола и триглицеридите.

Не на последно място, перфектните добавки на 4+ Nutrition, базирани на растителни екстракти действат отлично на имунната система. Някои от специално подбраните съставки имат високо съдържание на витамин С, с което подобряват работата на имунната система и намаляват риска от възникване на инфекции и заболявания, дължащи се на ефектите на свободните радикали, образувани по време на тренировките.

В тази категория ще откриете топ продукти под формата на растителни формули, предназначени да подпомогнат изгарянето на мазнините. Те са специално създадени да бъдат част от тренировъчния и хранителен режим на активните спортисти, като повечето от тях повишават своето действие, когато приемът им е съчетан с редовни и интензивни физически упражнения.