Специални формули


Намаляването на теглото и изгарянето на телесни мазнини е специфичен процес, който може да се ускори с малко допълнителна помощ. За целта 4+ Nutrition разработи отлични добавки, под формата на специални формули, с които се постигат завидни резултати и то в кратки срокове. Много често режима на атлетите и в частност на бодибилдърите представлява редуване на фази за покачване на телесната маса, последвани от цикъл за изчистване на мазнините с цел по-добра дефиниция на мускулатурата.

Наднорменото тегло и натрупаните в дадени зони мастни депа са проблем за всички хора, но при спортистите той е особено неприятен, особено ако застрашава професионалната кариера или пречи за постигане на набелязаните цели. Спортните добавки за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините на 4 + Nutrition са едни от най-ефективните и чисти като състав, предлагани на пазара.

С какво са специални формулите на 4+ Nutrition?

Хранителните добавки, обособени в категория ‘’Специални формули’’ се различават от останалите продукти както с уникалния си състав, така и с комбинацията между няколко отделни съставки, с които се цели да се подсили действието на всеки отделен компонент, за да се ускори процесът по изгаряне на мазнините.

Така например, тук можем да видим комбинация от холин, карнитин и кофеин, което е една изключително мощна формула за изгаряне на мазнините. Кофеинът, сам по себе си действа отлично за повишаване на термогенезата и за намаляване на мастните образувания, като в същото време той повишава силата и издръжливостта и понижава усещането за умора и отпадналост по време на интензивни тренировки.

Карнитинът е най-широко използваната в спортните среди активна съставка. Той влиза в състава на почти всички добавки за намаляване на тегло, като е особено подходящ за активно спортуващи хора, тъй като действието му се състои главно в транспортиране на мастните киселини към клетките, където да бъдат използвани като източник на енергия от клетъчните митохондрии.

Л-карнитинът е задължителен компонент в повечето специални формули за намаляване на тегло, като причината за това се доказва от повечето научни изследвания, показващи, че той допринася много за изгарянето на мазнините по време на спорт. Недостигът на карнитин води до понижаване на енергията и до повишаване на мастната тъкан. Той благоприятства здравето на сърдечно-съдовата система и помага за намаляване нивата на холестерол в кръвоносните съдове. Преобразувайки мазнините в енергия, карнитинът помага за подобряване на спортните резултати.

4+ Nutrition предлага на всички посветени спортисти перфектно разработени специални формули, които ще помогнат за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините по един бърз и напълно безвреден начин. Те са еднакво подходящи за мъже и жени, като единственото условие за тяхната ефективност е приемът на всяка от добавките да бъде съчетан с добре балансиран хранителен режим и редовна физическа активност.

Няма добавени продукти в тази категория.