Въглехидратни блокери


Понижаването на телесното тегло и изгарянето на мазнините е част от спортния режим на повечето атлети. За да се изгради добра мускулна тъкан е важно да се редуцират всички мастни депа, които, освен нездравословни, представляват и сериозен неестетичен фактор за визията на спортиста. Добавките познати като въглехидратни блокери са важна част от продуктите, използвани в спортните среди. 4+ Nutrition залага на тях, като важна част от своята продуктова гама.

Как действат блокерите?

Основен виновник за натрупването на излишно тегло са въглехидратите и мазнините, приемани с храната. Захарите, нишестето и бялото брашно са източник на въглехидрати, които винаги намират място в нашето меню. За да се избегне натрупване на мазнини в тялото е важно да се следва интензивен спортен и добре оптимизиран хранителен режим. Допълнителна помощ при редукцията на тегло могат да окажат добавките, действащи като въглехидратни блокери. Те възпрепятстват дейността на храносмилателните ензими, отговарящи за разграждането на въглехидратите и по този начин организмът ги изхвърля като отпаден продукт, без да бъдат обработени и усвоени.

Препаратите, които блокират усвояването на захарите имат запазено място сред спортните добавки, тъй като подпомагат процеса на отслабване и дори значително го ускоряват. За състезатели, които трябва да влязат бързо в категория, те са единственото средство за постигане на бързи и качествени резултати.

Друго много важно действие на блокерите е, че те се свързват с храната и създават усещане за ситост, изпращайки съм мозъка съответните невро-импулси. Целта на продукти от този тип е да предотвратят храносмилането на поетите с храната въглехидрати, както и да внесат допълнително баластни вещества, които да създадат усещане за ситост. По този начин е възможно да се намали значително дневния прием на високовъглехидратни храни.

Защо са нужни на спортистите

4+ Nutrition е компания, която бързо зае челните позиции на добрите производители на спортни добавки. Това се дължи основно на пълното разбиране на нуждите на хората на професионалния и любителския спорт. Създавайки отлични въглехидратни блокери, италианския бранд осигури още един метод, чрез който атлетите могат да поддържат добра спортна форма.

Чрез продукти от този тип се подпомага отслабването, когато волята на спортиста или хранителния режим не позволяват да се намалят бързо и качествено излишните килограми. Приемайки оптималната доза блокиращи усвояването на въглехидрати добавки, спортистът успява да излъже мозъка, че е приел желаната храна и по този начин може да намали наполовина дневния калориен прием. Така апетитът е задоволен, а инсулиновият отговор – нормален.В същото време продукцията на мазнини е сведена до минимум и желаното тегло е постигнато без особени усилия и емоционални сътресения.

Отличните въглехидратни блокери на 4+ са подходящи не само за спортисти, но и за всички, които искат да подпомогнат диетичния си режим. Те, както всички останали продукти на марката са перфектно разработени за целите на здравословното хранене и начин на живот.

Няма добавени продукти в тази категория.