Формули за жени — 4+ Nutrition

Формули за жени


В тази категория активно спортуващите дами, а също и тези, желаещи да бъдат в топ форма ще намерят продукти, създадени специално за тях. Тук са подбрани едни от най-ефективните формули за жени, предназначени за изгаряне на мазнините и намаляване на теглото. Те са подходящи за всички спортуващи жени и особено за професионалните атлетки, търсещи продукти с особено високо качество и чистота.

Спортните добавки за намаляване на теглото, предназначени за жени са различни като начин на приемане и принцип на действие. Докато част от продуктите са разработени под формата на таблетки, други са във вид на готова за консумация напитка с чудесен вкус и голямо наличие на активни компоненти.

Подобрете своите резултати с добавките, създадени специално за жени

4+ Nutrition създаде специална продуктова линия, посветена изцяло на жените. Тя включва продукти направени ‘’по мярка’’ и формулирани на база задълбочено изследване на женската физиология и по-конкретно –  на женския метаболизъм. Чрез прецизното формулиране на термогени и протеини се помага на спортуващите жени да повишат значително своите спортни резултати, като същевременно намалят излишното тегло и телесни мазнини.

Особеното при уникалните формули за жени от тази категория е, че всички те използват активни съставни с растителен произход, което ги прави подходящи за абсолютно всички жени, независимо от техните предпочитания или непоносимост към определен тип хранителни групи и най-вече за жени, неприемащи продукти с животински произход.

Като основна активна съставка в женската продуктова линия се залага на кофеина. Той е особено ефективен за осигуряване на допълнителна доза енергия преди физическа активност и в същото време подобрява умствената концентрация и помага за редуциране на телесните течности, които за болшинството жени са проблем, породен от промяна в нивата на различните хормони преди, по време и след менструалния цикъл.

Особеното при продуктите от категория формули за жени е, че са подходящи не само за дамите, подложени на интензивни спортни тренировки, но и за тези, които искат да влязат във форма, но нямат възможност да изградят един редовен тренировъчен режим. Тъй като въздействат главно на липидния метаболизъм и залагат на дренажа на телесни течности, добавките, създадени специално за жени дават отлични резултати дори при тези, които не намират достатъчно време за спорт.

Уникално разработените формули за жени представляват ексклузивна композиция, обогатена с витамини и минерали, включени, за да се грижат както за здравето, така и за красотата на дамите. Към състава на продуктите от серията са добавени омега 3 мастни киселини и минерални соли, стимулиращи производството на колаген. По този начин добавките се грижат за здравето на кожата, като възстановяват нейната еластичност и предотвратяват появата на бръчки и други признаци на стареене.