В наличност

64.00 лв.

OMEGACUR+


 • OMEGACUR+

СЪСТАВКИ

NovaSOL® Curcumin [Turmeric (Curcuma longa L.) коренов течен екстракт. 6% общо куркуиноиди и 4,75% куркумин, емулгатор: полисорбат 80], Концентрирана стойка за рибено масло. EPA 30% и DHA 20%, Остъкляващ агент: ядивен желатин (обвивка на капсулата); Скрепител: глицерол; Емулгатор: жълт пчелен восък; Цветове: железни оксиди и хидроксиди, титанов диоксид; Антиоксидант: богат на токоферол екстракт.

NovaSOL® е регистрирана търговска марка на AQUANOVA AG.


ИЗПОЛЗВАНЕ

Приемайте 1 мек гел веднъж дневно, за предпочитане при хранене.


OMEGACUR + използва синергията на действията на Омега-3 мастни киселини и куркумин, за да поддържа активен ум и здрав скелет.Омега-3 мастни киселини, по-специално DHA, са свързани с развитието и защитата на мозъка. Те имат антиоксидантно действие и намаляват смущенията като тревожност, раздразнителност, безсъние, главоболие, предменструален синдром и умора.Куркумин, който е основният компонент на куркума, допълва действието на омега-3 в мозъка. Той увеличава синтеза на DHA от неговия прекурсор, линоленова киселина, в черния дроб и мозъка и насърчава по-ефективната трансформация на късо-верижните омега-3 в дълго верига. Едно проучване показа, че това превръщане подобрява мозъчната функция с директни ефекти върху ученето и паметта. Тази трансформация допълва вегетарианска или веганска диета.

В допълнение към силните антиоксидантни свойства на двата компонента, тяхното мощно противовъзпалително действие е от интерес, подкрепено от действието на омега-3Куркума също има храносмилателни свойства на храносмилателната система. Той детоксифицира черния дроб, като премахва натрупаните отпадъци. Често се използва и като храносмилателна помощ в случаи на бавно храносмилане, тежест и чревни нарушения.Куркуминът може да подобри инсулиновата резистентност и по този начин да се окаже полезен при случаи на диабет и метаболитен синдром. Хипогликемичното му действие може да се комбинира с това на омега-3, полезно при диабет тип 2, за намаляване на нивата на триглицеридите и холестерола.

И накрая, куркуминът е имуностимулант и може да увеличи вазодилатацията при възрастни и стари хора, като подобри циркулацията и намали риска от хипертония и сърдечно-съдови заболявания.

Цел
  здраве и възстановяване
Тренировъчен ден
 • преди
 • по време
 • след
Нормален ден
 • сутрин
 • на обяд
 • следобед
 • вечер
 • нощем
Разфасовка
  Добавки на меки таблетки60 гела
Дневен прием
  Прием1 гел
Хранителни Стойности


  Omega 3300mg
  от които EPA150mg
  от които DHA100mg
  Куркумин (NOVASOL®)500mg