Предтренировъчни формули — 4+ Nutrition

Предтренировъчни формули


 • AAKG+ 90 табл.
  AAKG+ 90 табл.
  Аргинин Алфакетглутарат

  53.00 лв.

 • BETA A+ 100 табл.
  BETA A+ 100 табл.
  Бета Аланин

  54.50 лв.

 • CAFFEINE+ 100 табл.
  CAFFEINE+ 100 табл.
  Кофеин 

  24.00 лв.

 • CRM+ 400 гр.
  CRM+ 400 гр.
  Креатин Монохидрат

  53.00 лв.

 • K POWER+ 180 табл.
  K POWER+ 180 табл.
  Креатинова Матрица

  65.00 лв.

 • LIPO RUSH+
  LIPO RUSH+
  Липотропен фет-бърнър

  26.00 лв.

 • PUMP+ 90 табл.
  PUMP+ 90 табл.
  Напомпваща формула (Аргинин АКГ, Орнитин АКГ, Цитрулин)

  71.00 лв.

 • XNO+ 120 табл.
  XNO+ 120 табл.
  Предтренировъчна формула ( Креатин, Бета-аланин, Таурин)

  65.00 лв.

 • XNO+ 224 табл.
  XNO+ 224 табл.
  Предтренировъчна формула ( Креатин, Бета-аланин, Таурин)

  94.00 лв.

 • XTREME PUMP+ 900 гр.
  XTREME PUMP+ 900 гр.
  Азотен Бустер

  106.00 лв.

 • ANTE+ 360 гр.
  ANTE+ 360 гр.
  Предтренировъчна формула, на базата на Креатин, за повишаване на физическата производителност.

  75.00 лв.

Подготовката на тялото преди тежка тренировка е сред най-важните дейности за повечето активни спортисти. От нея зависи как ще протече самият тренировъчен процес и как тялото ще понесе натоварването, а също и колко време ще му бъде необходимо за възстановяване след тренировка. Разбирайки важността на подготовката, 4+ Nutrition създаде отлични предтренировъчни формули под формата на хранителни добавки.

Целта на добавките, включени в тази група е най-вече да доставят оптималната доза енергия, която ще помогне за протичането на една продължителна тренировка с големи тежести и чести повтаряния на отделните групи упражнения. Този тип физическа дейност е сред най-изтощителните активности, на каквито запалените бодибилдъри се подлагат ежедневно. Натоварването на мускулите има за цел да увеличи техния обем и продуктивност, а без подходящи хранителни добавки това би било невъзможно.

Какво е действието на предтренировчъните формули?

Ако разглеждаме поотделно някои от добавките в категория предтренировъчни формули, ще забележим, че те се базират на мощен аминокиселинен комплекс, който има за цел да предизвика конкретен отговор в тялото на спортиста. Така например, аминокиселината бета аланин е прекурсор на Карнозина, който има особено значение за състоянието на мускулните клетки.

Интересното при карнозина е, че той е антиоксидант с изключително силно действие, който защитава мускулните тъкани от натрупване на водородни йони, синтезирани под въздействие на млечната киселина, която е основен проблем за спортистите, подложени на голямо физическо натоварване. Всички тези негативни фактори пречат на мускулите да се справят с тежкото изпитание, каквото представлява една тренировка във фитнес залата за повечето атлети.

Отличните предтренировъчни формули на 4+ Nutrition пазят тялото от възпаления и травми, които могат сериозно да компрометират спортния режим на един атлет и дори да сложат край на една успешна състезателна дейност. Тези, които си мислят, че за добри резултати са нужни единствено физически усилия, трудно биха постигнали успехите, на които се радват спортистите, приемащи подходящите хранителни добавки.

Сред продуктите в тази категория има такива, които изпълняват функцията на гориво за тялото. Без тях физическото натоварване няма как да бъде със същата продължителност и интензитет, а това означава, че и крайният резултат няма да бъде същият. Тези добавки се базират главно на въглехидрати, които са основно гориво за тялото и мозъка. Те поддържат електролитния баланс в клетките и повишават силата и издръжливостта по време на тренировка. Особеното при тях е, че въглехидратите не се натрупват под формата на мазнини, а се изгарят напълно, осигурявайки допълнителна доза енергия.

Това, което можем да кажем в заключение на перфектните предтренировъчни формули на 4+ Nutrition е, че всички те са плод на дългогодишни разработки и дозирани така, че да изпълнят безупречно своята основна роля.