Протеини на топ цена — 4+ Nutrition

Протеини


4+ Nutrition е сред водещите в момента марки спортни хранителни добавки, причина за което е и богатата гама протеини, включени в огромния асортимент на компанията. Всеизвестен факт е огромната роля на незаменимия протеин в живота на всички живи същества на планетата. Белтъчините са основен градивен компонент на човешката клетка и като такъв, без тях е невъзможно нормалното функциониране на организма.

4+ Nutrition предлага висококачествен протеин на невероятно изгодна цена. Всеки един продукт от тази категория е разработен по иновативна формула, съобразена изцяло с активния режим на професионалните атлети и запалени бодибилдъри. Различното при нашите протеини е пълноценната им усвоимост в стомашно-чревния тракт. С добавките от този раздел дори хора с храносмилателни проблеми, за които е невъзможно да получат оптималните дози белтък чрез храната, могат да възстановят запасите в тялото, нужни за нормално функциониране на всички органи и системи.

Какво е протеинът за спортистите?

4+ Nutrition залага на три основни типа белтък – яйчен, суроватъчен и растителен протеин, всеки от които на много изгодна цена. Създаването на 3 типа белтъчини има за цел да покрие нуждите на всички спортисти, независимо от техните хранителни навици или непоносимост към определена хранителна група.  4+ разбира колко важно е да предложи пълния спектър протеини и то на изгодни цени на хората, подложени на тежко физическо натоварване, тъй като без тях не е възможен мускулен растеж и възстановяване на тялото след тренировки.

Особено във фитнес спортовете, висококачественият вегетариански протеин има две много важни функции. От една страна, той дава възможност на веганите да получат достъп до пълноценен заместител на млякото и яйцата, както и на хората с непоносимост към лактоза. От друга страна, перфектно разработеният растителен протеин се усвоява много по-бързо. Той е по-лесно смилаем и съдържа по-голямо количество аминокиселини, необходими за бързото възстановяване след тренировка.

Както животинския, така и пълноценният вегетариански протеин имат пряко отношение към растежа на мускулната тъкан. Белтъчините, също така играят важна роля в преобразуването на мазнините в енергия. Уникалните протеини на 4+ Nutrition са разработени по специална иновативна формула, а активните съставки в тях са добити от източници с проверена и доказана чистота. Това ги прави подходящи както за професионални спортисти, преминаващи допинг тестове, така и за хора с различни здравословни проблеми.

Както всички останали спортни добавки и, така важните за хората на спорта протеини покриват перфектно съотношението цени/качество. Независимо дали са с произход животински продукти или спадат към съвършено разработения растителен протеин, те ще покрият нуждите на тялото от белтък, необходим за поддържане на здравето и обема на мускулната тъкан. В тази категория ще намерите най-подходящия за себе си протеин, който ще ви помогне да постигнете с лекота набелязаните резултати, дарявайки ви със сила и непресъхваща енергия.

Защо протеинът е нужен и на жените?

Спортуващите дами също могат извлекат не малко ползи от нашия протеин. Тъй като приемът на протеини е свързан основно с увеличаване на мускулната маса, голяма част от жените се притесняват да го приемат, поради страх от прекомерно нарастване на скелетната им мускулатура.

Истината е много по-различна, обаче. Протеинът води до увеличаване обема на мускулите единствено при наличие на достатъчно количество от мъжкия хормон тестостерон. Анаболните свойства на повечето протеини се проявяват само при усилено трениращите мъже, защото при тях стойностите на този хормон са натурално високи. При жените такъв ефект може да се постигне единствено с прием на препарат, повишаващ количеството на тестостерон в тялото.

От друга страна, протеинът има свойството да стимулира изгарянето на мазнините, което е и причината, поради която болшинството жени се насочват към спорта. Ако целта е да се избавите от излишните мазнини и да оформите стегнато и гъвкаво тялото, то нашите качествени протеини на изгодни цени са най-правилното решение.

Протеинът е особено нужен за нормалната функция на женския организъм. Той оказва благоприятно влияние върху кожата, костите, ендокринната, сърдечно-съдовата и половата система. Жените, много по-рядко от мъжете атлети следват стриктно високобелтъчен хранителен режим, което прави нашите продукти още по-нужни на дамите, които спортуват усилено и редовно.

4+ Nutrition е разработил специално за жените висококачествен протеин на достъпна цена, базиран изцяло на растителни източници. Женската ни формула се явява най-добрият протеин за спортуващите жени, не само поради високата си биологична стойност, но и заради добавените витамини, минерали и фруктоолигозахариди, които улесняват усвояването на протеина. Женският протеин е обогатен с карнитин – мощно оръжие срещу мазнините.

Как да изберем протеиновите добавки?

Всеки спортист иска да намери евтин протеин, който обаче да покрива най-високите изисквания за чистота и качество на производство. Веднага уточняваме, че евтин е не протеинът, който се предлага на най-ниска цена, а този който ви носи най-много ползи и покрива нуждите ви за един много дълъг период от време.

Нашите протеинови формули с много висока концентрация и бионаличност, което позволява с една доза да осигурите много по-голяма доставка на белтъчини и незаменими аминокиселини, отколкото с нискокачествените евтини продукти, предлагани на пазара. При създаването на нашите формули са използвани най-модерните технологии и методи на обработка, благодарение на което се запазват всички полезни вещества, съдържащи се в суровините.

При избора на продукт трябва да се ръководим основно от собствените си цели. Ако търсим протеин, който бързо да възстанови изразходваните по време на тренировката белтъчни запаси, то суроватъчните протеини са най-удачното решение. За билдърите, целящи да получат дългосрочна и постоянна доставка на белтъчини и аминокиселини по време на сън или между отделните хранения – мицеларният казеин е единственото решение.

Ако искате да извлечете възможно най-много ползи от приема на протеин, прахообразните формули на 4+ Nutrition ви дават възможност да го постигнете. Те са с чудесен вкус и бърза разтворимост, което ви позволява да приготвите шейка за броени секунди.

Предлагаме много и различни форми на протеин с различни източници, така че всеки спортист да може да избере този, отговарящ напълно на неговите предпочитания, вкус, принцип на хранене, поносимост и разбира се бюджет. Всеки протеинов продукт на 4+ Nutrition е обогатен с важните за здравето микро и макронутриенти, от които спортистите, като че ли най-много се нуждаят.