Високовъглехидратни гейнъри на топ цена — 4+ Nutrition

Високовъглехидратни гейнъри


Сред богатата гама спортни хранителни добавки на престижната италианска марка 4+ Nutrition са и високовъглехидратните гейнъри. Без тяхната помощ нито един билдър не би могъл да постигне значителен прираст на телесна, а съответно и на мускулна маса, необходими за перфектната визия на тежкоатлетите.

Всеки гейнър, разработен под формата на хранителна добавка с марка 4+ Nutrition представлява уникална формула, получена след продължителни и задълбочени научни проучвания. Оптималното съотношение на протеини, въглехидрати, аминокиселини и креатин в тях е постигнато след дългогодишни изследвания на качеството и свойствата на отделните хранителни групи. Това са продукти с отлично качество и висока хранителна стойност, които оказват сериозна помощ в постигане на набелязаните от атлетите цели.

Гейнъри - какво представляват и защо са толкова необходими?

В бодибилдинга терминът ‘’Гейнъри’’ има особено значение. Той показва, че дадена група храни или спортни добавки помагат за натрупването на телесна маса, която предстои да бъде преобразувана в мускулна тъкан. Нито един активно спортуващ човек не може да постигне прираст на телесно тегло само чрез оптимизиране на хранителния си режим, поради невъзможността да се осигури подходящ хранителен прием на калории, съвместим със спортното хранене. Тук възниква дилемата – натрупване на излишни мазнини или загуба на телесно тегло вследствие на тежките тренировки.

За да се осигури качествено покачване на телесната маса е необходим прием на над 4000 калории дневно. В рамките на диетичното хранене в бодибилдинга, това е и теоретично и практически невъзможно, ето защо производителите на фитнес добавки са разработили специални продукти, които да направят натрупването на телесна маса не само възможно, но и лесно и бързо.

Залагайки на качествен гейнър с марка 4+Nutrition, вие получавате достъп до:

  • Висококачествен протеин, необходим за растежа на мускулната тъкан и преобразуване на мазнините в енергия;
  • Специални по структура и химичен състав въглехидрати, които не само ускоряват натрупването на телесна маса, но и осигуряват оптималните дози енергия, необходими по време и след тренировките. Захарите, като източници на въглехидратите са и най-важната храна за мозъка.
  • Аминокиселини в свободна форма. Всички важни за спортиста заменими и незаменими аминокиселини са част от състава на най-добрите гейнъри, каквито само 4+ може да предложи. Те имат пряко участие във всички физиологични процеси в тялото и играят важна роля в преобразуването на мазнините в сила и енергия.
  • Витамини от група В. Те поддържат работата на сърдечно-съдовата система, грижат се за здравето на кожата и костната система. В комбинация с безценния витамин С, те поддържат нормалната функция на имунната система, предпазвайки тялото от тежки инфекции, вследствие на силния стрес, какъвто се явява за тялото интензивната физическа тренировка.

4+ Nutrition ви предлага лесно разтворими и бързо усвоими продукти с дълготрайно действие, специално разработени за активно спортуващи хора. Всички добавки от тази категория са с отлично качество, 100% чисти съставки и цена, каквато трудно ще намерите другаде.

Кога разбираме, че са ни нужни такива добавки?

Всеки атлет на даден етап от своята физическа подготовка разбира, че без висококачествени гейнъри не може да се постигне мечтаната физика. Масивната мускулатура се изгражда изключително трудно, независимо колко усилено тренирате и правилно се храните. Човешкото тяло има свойството да губи телесна маса при висок разход на енергия, а храната, съвместима с правилен хранителен режим не е способна да подпомогне натрупването на допълнително тегло.

В конкретен момент голяма част от бодибилдърите разбират, че без добър високовъглехидратен гейнър не може да бъде оформено здраво и силно мускулесто тяло. Тогава идва важният момент, в който вниманието трябва да се насочи към избора на качествен продукт с добри характеристики. Намирането на добър гейнър съвсем не е лесна задача, защото повечето потребители искат високо качество на възможно най-ниска цена. Макар и да не предлага евтини добавки, 4+ Nutrition ви прави изключително изгодно предложение под формата на продукти с отличен състав и характеристики.

Как да изберем подходящия гейнър?

При избора на гейнъри болшинството бодибилдъри правят грешката да се насочват към евтини хранителни добавки със съмнително качество и свойства. Много често гейнърите, предлагани на ниска цена използват простите захари като източник на въглехидрати. Бялата рафинирана захар оказва негативно въздействие на работата на панкреаса, стимулирайки повишен инсулинов синтез, което води до натрупване на мазнини, вместо на качествена мускулна маса.

Добре е гейнърът, който възнамерявате да използвате да съдържа няколко различни източника на протеин, за да си осигурите продължителна и постоянна доставка на белтъчини и най-вече на аминокиселини. 4+ Nutrition ви предлага качествен гейнър с цели 5 протеинови източника. С прием на една доза, вие получавате суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизиран протеин, а също така казеин и соев протеин.

Смесвайки различни форми на протеин, италианският производител на фитнес добавки има за цел да предложи целия аминокиселинен профил, от който усилено трениращите се нуждаят. Качественият гейнър осигурява всички най-важни комплексни аминокиселини в това число заменими и есенциални, както и най-важните за мускулния растеж и възстановяване – разклонено верижните BCAA.

Най-голямо внимание при гейнърите на 4+ заслужават въглехидратите, тъй като те имат особено важна роля в изграждането на мускулна маса. Те трябва не само да подпомогнат растежа на мускулна тъкан, но и да обезпечат тялото с висока доза енергия. 4+ Nutrition залага на въглехидрати със специфична структура като малтодекстрин  и изомалтулоза, за които е характерна високата скорост на абсорбация. Изомалтулозата, от своя страна е единственият въглехидрат с нисък гликемичен индекс, способен да замести глюкозата при осигуряване на продължителен прилив на енергия.

Като цяло добрите гейнъри, каквито са добавките на 4+ се грижат за общото състояние на силно натоварените тежкоатлети. Добавените в тях витамини от група В имат за цел да подпомогнат възстановяването, да намалят умората и да дадат своя принос за нормалния метаболизъм на енергия. Различните съставки в гейнърите на италианската марка се грижат също за правилния метаболизъм  на въглехидрати и мазнини, така че натрупването на чиста телесна маса да бъде максимално улеснено.

Гейнърите, които ви предлагаме в тази категория са с минимално количество мазнини и цели 12 гр протеин в една доза от 20 грама. Допълнителни ползи можете да извлечете от наличието на сапонини и селен, грижещи се за доброто възстановяване на тялото след тренировка. Мускулният растеж с продуктите на 4+ Nutrition е гарантиран, благодарение на високото количество на BCAA аминокиселините, както и на присъствието на Аргини, Л-глицин и Л-лизин в добавките за маса.