Хидроизолиран протеин на топ цена — 4+ Nutrition

Хидроизолиран протеин


Много от професионалните атлети и конкретно бодибилдърите залагат на хранителните добавки, базирани на хидролизиран протеин. Те са предпочитана форма на белтъчини, поради моменталната си разтворимост и бързо усвояване в организма. Инстантната водоразтворимост на хидролизираните белтъци с животински произход се дължи на специфичната технология на обработка на суровините. Ензимната хидролиза помага да се съхранят в голяма степен всички важни аминокиселини, съдържащи се в протеина и в същото време прави добавките лесни за употреба и обработка в стомашно-чревния тракт.

Какви са предимствата на хидролизираните белтъчини?

Предимствата на на протеиновите храни и суплементи, създадени чрез хидролиза са безспорни. От една страна при тях имаме много високи стойности на белтък, независимо дали става въпрос за суроватъчен или пилешки протеин. Високите стойности на белтъчините са гаранция за бърз прираст на чиста мускулна маса и поддържане на постигнатите резултати, тъй като те имат важна роля в протеиновия синтез в мускулната тъкан.

Процесът на хидролиза повтаря това, което се случва в човешкия стомах и червата, където специфични ензими (пепсин, трипсин, протеаза и пептидаза) разбиват хранителния протеин на непрекъснати малки пептиди, до получаване на единични аминокиселини.

Методът, по който се създава хидролизиран протеин също допринася за неговите отлични качества. Той е специално разграден посредством специфичен химичен процес, наречен хидролиза, благодарение на който белтъкът е разбит до отделни аминокиселини, пептиди, ди и три-пептиди, с което се съкращава драстично времето, необходимо за усвояване на протеиновия суплемент.

Бързото усвояване на аминокиселините и останалите компоненти на протеина позволяват да се проявят в кратки срокове желаните ефекти на добавката. Този тип продукти са подходящи за всички активни спортисти, търсещи бързо действащ продукт, който да помогне за възстановяването на тялото след тежки тренировки. Самият процес на хидролиза води до безпроблемна абсорбация на пълната доза белтъчини, без да се проявяват неприятни ефекти като подуване и тежест в стомаха, които са често срещан проблем при прием на протеин чрез храната.

Ензимната хидролиза е метод, който позволява да се създадат висококонцентрирани протеинови добавки в прахообразна форма. Всички добавки под формата на хидролизиран протеин на 4+ Nutrition са разработени по специална формула и обогатени с оптималната доза витамини, които да подпомогнат възстановяването на тялото след тежкия физически стрес, какъвто представляват тренировките с големи тежести и продължителен интензитет.

Различното при добавките на италианската марка е, че това са продукти, покриващи нуждите на широк кръг спортисти. Така например, за тези, които страдат от непоносимост към лактоза е разработен изключително чист пилешки протеин, а за всички останали е създаден специалният суроватъчен протеин. И двете форми на хидро-белтъчини са с отлична разтворимост и приятен вкус, който ще допадне на повечето атлети.

 Залагайки на качествения хидролизиран протеин на 4+ Nutrition, вие получавате отлична възможност да постигнете резултатите, за които всички спортисти мечтаят.