Суроватъчна протеинова матрица на топ цена — 4+ Nutrition

Суроватъчна матрица


Сред най-качествените източници на протеин е така наречената суроватъчна матрица, която хората на интензивните спортове предпочитат пред всички други форми на протеинови добавки. Като една от водещите марки хранителни суплементи за спортисти, 4+ Nutrition отдели специално внимание на протеиновите бленди, събирайки ги в отделна категория. В нея ще намерите продуктите, представляващи мощен по своята формула протеинов комплекс, разработен на базата на различни източници на белтъчини от животински произход.

На какво се дължи силата на суроватъчната матрица?

Това, с което комбинацията от няколко протеинови форми се оказва печеливша стратегия е основно - многостепенното ѝ действие. Подбирайки различни по химичен състав форми на белтък се получава продукт с изключително бързо и продължително действие. Тъй като различните форми на протеин имат различна скорост на освобождаване, чрез тяхната комбинация се постига едновременно бързо, средно и бавно освобождаване, като действието на основните компоненти на добавките от този тип се застъпва, така че след преминаване действието на един вид протеин, да може да се задейства следващата протеинова форма.

При продукти като Pro Blend, включени в тази категория се залага на няколко различни източника на белтъчини. Това са суроватъчен протеин изолат, суроватъчен концентрат, яйчен албумин, мицеларен казеин и калциев казеинат. Отличният подбор и прецизна дозировка на всеки един от компонентите води до създаването на съвършена суроватъчна матрица с едновременно бързо и продължително освобождаване. Чрез уникалната си формула, протеиновите бленди на 4+ Nutrition се оказват най-доброто на пазара на спортни добавки към момента.

Защо протеиновият комплекс на 4+ Nutrition e по-добрият избор?

За професионалните атлети и любителите, които държат на своята спортна форма е важно да получат суроватъчна матрица с отлично качество и чистота. Това е факт при всички спортни хранителни добавки на италианската компания, за която е въпрос на чест и престиж да предложи най-добрите формули, разработени от най-чистите суровини с проверен и доказан произход.

Самата технология на производство добавя към високото качество на протеиновите бленди от този раздел. Така например, мицеларният казеин е по правило с ниска водоразтворимост, но благодарение на специалния начин на обработка на казеиновите мицели, се получава протеинов суплемент с отлична разтворимост както във вода, така и в други видове течности.

Това, което прави уникалната суроватъчна матрица на 4+ толкова добра спортна добавка е възможността с една дневна доза от продуктите, включени в категорията да се покрият напълно специфичните нужди на тялото. Приемайки добавка от този тип преди тренировка, вие можете да разчитате на бързото действие на суроватъчния изолат, който впоследствие ще отстъпи място на суроватъчния проитеин концентрат и така, докато се стигне до освобождаването на мицеларния казеин, който е най-бавният в матрицата и помага да се избегне нощният катаболизъм.