Протеинови десерти на топ цена — 4+ Nutrition

Протеинови десерти


 • DAILY BAR - 24 бара
  DAILY BAR - 24 бара
  Шоколадови протеинови блокчета, съдържащи 32% протеин. 24 бр. по 35 гр.

  102.00 лв.

 • SYRUP+ 425 мл.
  SYRUP+ 425 мл.
  Сироп за палачинки, топинг без захар, мазнини, въглехидрати 

  14.50 лв.

 • FORCE BAR 24х50 гр.
  FORCE BAR 24х50 гр.
  Високопротеинов десерт, обвит в чист шоколад, 32% протеин. 24 бара по 50гр.

  108.00 лв.

 • PROTEIN CHOCO FIT+
  PROTEIN CHOCO FIT+

  Протеинов шоколад с фибри

  16.00 лв.

 • Soft Snack Attack+
  Soft Snack Attack+

  Вкусно десертно блокче в практична 15 грамова опаковка, съдържащо 28% протеин.

  18.50 лв.

 • Tortino Proteico+
  Tortino Proteico+

  Вкусен и хрупкав високопротеинов десерт.

  66.00 лв.

Ако търсите възможно най-бързата и приятна форма на протеин, то това са фантастичните протеинови десерти на 4+ Nutrition. Малко са производителите на спортни хранителни добавки, позволили си лукса да разработят специална серия вкусни десертни блокчета, които да задоволят нуждите на спортистите от допълнителна доза протеин и въглехидрати преди или след тренировка.

Отличните шоколадово-млечни барове на 4+ Nutrition са чудесна алтернатива на протеиновите шейкове, които се приготвят от специално създадените от компанията прахообразни продукти. Въпреки перфектната им разтворимост, тяхното приготвяне и употреба са не винаги възможни и удачни. Когато графикът ви налага да напуснете бързо фитнес залата, най-лесно е да хапнете вкусното протеиново блокче, за да се възползвате максимално от анаболния прозорец след тренировка, който гарантира добър мускулен растеж и поддръжка.

С какво са различни протеиновите десерти на 4+ Nutrition?

Чудесните протеинови десерти на 4+ Nutrition са разработени специално за нуждите на активно спортуващите, но те са подходящи и за всички останали, желаещи да получат вкусна доза енергия по време на натоварения си ден. Това, което ги прави предпочитани пред всички останали сладкарски изделия, предлагани на пазара е тяхната отлична хранителна стойност и пълна липса на рафинирана захар.

Докато в повечето шоколадови десерти само се говори за наличие на мляко, то в продуктите на 4+ такова наистина е вложено, като са използвани единствено суровини от проверени и одобрени източници. Наличието на чист протеин и незаменими аминокиселини е друго предимство на специалните протеинови десерти на италианската марка. В много от случаите става въпрос за количество от 25.5 гр. чист протеин при 55 гр. общо тегло на десерта.

Въглехидратите, съдържащи се в десертните блокчета на 4+ Nutrition са друг, много важен компонент за хората, подложени на тежко физическо натоварване. Те имат за цел да възстановят нивата на гликоген, който тялото е изгубил при физическите усилия, но това съвсем не означава, че всички източници на въглехидрати са полезни за здравето и спортната форма на атлетите.

При създаване на своите чудесни протеинови десерти, 4+ Nutrition залага изцяло на подсладителите, като форма на захари. Тук в никакъв случай не се използва вредния за здравето аспартам, а предимно малтитол, който е най-леката форма на въглехидрат, невлияещ на инсулиновите нива в организма. Това прави протеиновите блокчета на марката подходящи дори за диабетици и хора, желаещи да поддържат оптимално телесно тегло.

Специално разработените протеинови десерти с марка 4+ Nutrition не съдържат хидрогинезирани мазнини (маргарин) или изкуствени оцветители и аромати. Това ги прави най-чистата форма на протеин на пазара, подходяща за хора от всякаква възраст, включително за деца. Всички аромати и овкусители, вложени в десертните блокчета са с натурален източник, което ги прави не само полезни, но и много по-вкусни.