Хранителни добавки за аеробика на топ цени — 4+ Nutrition

Аеробика


 • Hydro+ 2 кг
  Hydro+ 2 кг
  Хидролизиран суроватъчен протеин 95%

  183.00 лв.

 • Hydro+ 900 гр.
  Hydro+ 900 гр.
  Хидролизиран суроватъчен протеин 95%

  106.50 лв.

 • Instant BCAA+ 300 гр.
  Instant BCAA+ 300 гр.
  Разторими Аминокиселини в разклонена верига  BCAA 2:1:1, AJIMOTO Japan

  71.00 лв.

 • Instant BCAA+ 500 гр.
  Instant BCAA+ 500 гр.
  Разторими Аминокиселини в разклонена верига  BCAA 2:1:1, AJIMOTO Japan

  99.00 лв.

 • Iso Soy+ 500 гр.
  Iso Soy+ 500 гр.
  Соев Изолат протеин 

  71.00 лв.

 • Iso+ 2 кг
  Iso+ 2 кг
  Суроватъчен протеин изолат 95%,

  189.00 лв.

 • Iso+ 900 гр.
  Iso+ 900 гр.
  Суроватъчен протеин изолат 95%,

  106.00 лв.

 • Iso+ Vegeterian 2 кг
  Iso+ Vegeterian 2 кг
  Вегетариански (растителен) протеин Изолат 

  142.00 лв.

 • Iso+ Vegeterian 900 гр.
  Iso+ Vegeterian 900 гр.
  Вегетариански (растителен) протеин Изолат 

  82.50 лв.

Много жени, а и не малко мъже предпочитат да оформят своето тяло именно с аеробика. Тя е най-близко до така наречените кардио упражнения, при които се залага главно на активиране на сърдечно-съдовата система, като средство за изгаряне на мазнините. Аеробната гимнастика е изключително интензивен и натоварващ спорт, за който се изисква допълнителен прилив на енергия. Най-лесният начин това да се постигне е чрез спортните добавки на 4+Nutrition.

4+ Nutrition е италианска марка хранителни добавки, разработени специално за целите на спортуващите хора. Тяхното високо качество и ефективност се дължи на внимателно подбраните суровини и разработването на специални иновативни формули, които въздействат по специален и много по-добър начин на тялото на спортиста от всичко, предлагано днес на пазара.

От какви добавки се нуждае вашето тяло по време на аеробна тренировка?

Целта на спортове като аеробика е да подпомогнат редукцията на наднормено тегло, като в допълнение позволят да се извае стегнато мускулесто тяло. Това означава, че за да се подобрят резултатите от тренировките и да се ускори срокът за постигане на желаните резултати, трябва да се приемат спортни добавки преди и след гимнастика.

Протеин

Протеиновите добавки са сред най-търсените от хората, практикуващи аеробика. Чистият качествен протеин помага за оформяне на чиста мускулна маса и в същото време предотвратява катаболизма на мускулния протеин. Тъй като е много вероятно след първите занимания с този спорт да се появят неприятните ефекти на това, което познаваме като ‘’мускулна треска’’, протеинът може много да помогне да се избегне този проблем. Използваните протеинови добавки могат да бъдат на растителна или животинска основа, както и да се приемат преди или след тренировка.

Енергийни добавки

Малко спортове са толкова натоварващи, колкото аеробната гимнастика. Тя изисква постоянно движение на тялото и доста интензивно натоварване на различните групи мускули. За да може тялото ви да издържи целия цикъл от упражнения и да ги изпълни коректно е добре да му помогнете, като добавите малко гориво. Енергийните добавки на 4+ Nutrition се базират на растителни захари, кофеин и екстракт от гуарана. Това са най-мощните натурални енергийни буустери, които ще дадат добър тласък на спортуващия и ще повишат неговата издръжливост, като същевременно ще намалят драстично умората и чувството за отпадналост.

Аминокиселини с разклонена верига

Това са трите най-важни за спорта незаменими аминокиселини. Левцин, Валин и Изолевцин имат за цел да подпомогнат биосинтеза на протеин в мускулните клетки, с което дават възможност за оформяне на релефна и качествена мускулатура. Когато към тях е добавен и мощен агент като глутамина, заниманията с аеробика ще дадат много по-бързи и качествени резултати, без неприятните ефекти, придружаващи всяка интензивна тренировка.