Хранителни добавки за борба на топ цени — 4+ Nutrition

Борба


За състезателите по борба, 4+ Nutrition отново предлага специална група хранителни добавки, които да помогнат за постигането на отлични спортни резултати. Както знаем, този вид спорт е свързан с много интензивно натоварване, за което са нужни продължителни изтощителни тренировки, за да се постигане перфектна спортна форма.

Хранителните добавки могат много да помогнат на състезателите в тази спортна дисциплина. Като лидер в създаването на качествени спортни суплементи, италианската компания 4+ Nutrition е разработила отлични формули, които ще подобрят физическото състояния на атлетите и ще им дадат нужната доза енергия, независимо дали става въпрос за подготовка или важно състезание.

Кои са добавките, нужни на състезателите по борба?

Аргинин Алфа Кетоглутарат (AAKG)

Аргининът спада към не-есенциалните аминокиселини, което означава, че тя се синтезира в човешкото тяло. За нуждите на състезателите по борба обаче, синтезираните количества са крайно недостатъчни. Предвид ролята на аргинин алфа-кетоглутарат в активния спорт, можем спокойно да я причислим към незаменимите аминокиселини, които трябва да се набавят от външни източници, като храна или хранителни добавки.

BCAA

Аминокиселините с разклонена верига са подходящи за всички спортове и разглежданата тук дисциплина не прави изключение. Те спадат към незаменимите аминокиселини, което означава, че трябва да се приемат допълнително. Техните гъвкави функции им позволяват да служат както за повишаване на мускулната маса, така и за поддържане на нормален енергиен метаболизъм. Когато са комбинирани с глутамин, разклонено верижните аминокиселини BCAA са чудесен източник на сила и издръжливост. Те поддържат най-важните физиологични функции на тялото и пазят от възпаления и травми.

Енергийни добавки

Една отлична въглехидратна матрица ще помогне много на състезателите в силови спортове като борбата да повишат своята сила и издръжливост. Уникалният състав на енергийните продукти с марка 4+ Nutrition ги прави най-важният източник на енергия, като той може да се използва преди тренировки или преди важни състезания. Част от енергийните добавки в тази категория са в течна форма, докато други са под формата на бързо разтворим прах. Това, което ги обединява е бързото им и продължително действие и максимална ефективност за целите на спорта.

Креатин

Специалните формули, базирани на креатин са мощно оръжие по пътя към успеха за всички състезатели по борба. Креатинът е съставка, която помага много за повишаване на производителността при интензивни натоварвания с краткосрочни и повтарящи се упражнения. Този вид суплемент е изключително подходящ за хората, желаещи да повишат своите ATP резерви, както и за всички, на които предстои една тежка и продължителна тренировка.

Всички хранителни добавки, подбрани в тази категория се отличават с много висока чистота на вложените съставки и много прецизно дозиране на отделните компоненти. Това ги прави много по-ефективни за хората на професионалния и любителски спорт, които не правят компромис с качеството на хранителните добавки, които приемат.