Хранителни добавки за колоездене на топ цени — 4+ Nutrition

Колоездене


Занимаващите се с колоездене могат да потвърдят колко нужни са хранителните добавки за поддържане на добра спортна форма. Това е една от спортните дисциплини, при които са необходими изключителни сила и издръжливост. Този спорт е свързан с продължителен разход на енергия и екстремно натоварване на цялото тяло – мускули, костна система, стави и сухожилия.

С каква цел бяха създадени добавките за колоездачи?

За да премине успешно физическата подготовка, състезателите по колоездене имат нужда от специален хранително – тренировъчен режим. Храненето на активно занимаващите със спорт трябва да включва допълнителен прием на протеин и особено на аминокиселини с разклонена верига, поради което този вид суплементи са добре застъпени в категорията. Наличен е дори вегетариански протеин, подходящ за спортисти, които не консумират храни с животински произход и с непоносимост към лактоза.

Тъй като за упражняване на този красив спорт е нужна висока доза енергия, 4+ Nutrition предлага на всички състезатели оптималните дози сила и виталност под формата на чудесни енергийни добавки. Бързо действащи и лесни за приемане, те представляват перфектно разработена въглехидратна матрица, базирана на растителни екстракти, кофеин и плодови захари, които ще поддържат високо нивото на гликоген, без същевременно да предизвикват инсулинов пик.

Хранителните добавки, предназначени за състезатели по колоездене са разработени по специални формули и съдържат най-чистите и качествени суровини. Те могат да се използват преди тренировка, за да осигурят нужната сила и енергия, а също и след физическо натоварване, за да подействат успешно още при първите симптоми на отпадналост и умора.