Хранителни добавки за фитнес на топ цени — 4+ Nutrition

Фитнес

Фитнес

Подходящи хранителни добавки за фитнес са абсолютно всички продукти, включени в каталога на престижната италианска марка 4+ Nutrition. Както протеиновите суплементи, така и енергийните добавки са изключително необходими на хората, занимаващи се със силови тренировки, каквито са подготовките в тази дисциплина.

Фитнесът е изключително интензивен спорт, чрез който се изгражда една обемна и добре оформена мускулатура. Това означава, че за постигане на по-бързи и оптимални резултати, спортните добавки са много важен помощник. В тази категория са включени основните суплементи, нужни на бодибилдърите. Всички останали категории в сайта на 4plusnutrition.bg са напълно подходящи за тези, които имат по-специфични нужди и предпочитания.

Кои са подходящите добавки за фитнес – маниаците?

Практикувайки фитнес дисциплини, вие ще имате нужда от средство за поддържане на оптимална мускулна маса. Вече споменахме протеина, като най-важна храна за скелетната мускулатура. Той осигурява оптималните дози аминокиселини с разклонена верига – BCAA, подпомагащи протеиновия синтез в мускулните клетки. В тази категория ще намерите отлични протеинови суплементи, разработени като самостоятелни формули или обогатени с глутамин, креатин и други важни за тялото на атлета компоненти.

Енергийните източници под формата на готови за употреба напитки, както и протеиновите десерти и въглехидратни матрици са също част от задължителния режим на любителите на бодибилдинга. Добавките в тази група са в различна форма – течна, прахообразна и таблетки, като общото между тях е чистотата на вложените съставки и специалната технология, по която са разработени. Ако търсите високо качество и ефективност – 4+ Nutrition ви го предлага в пълна степен.