Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-20%

INSTANT XTREME BCAA+ 300gr

60.00 лв. 75.00 лв.

  • Производител: 4+ NUTRITION
  • Код на продукта: instant-xtreme-bcaa
  • Наличност: В наличност

  • Незаменими Аминокиселини в Разклонена Верига (BCAA)
  • BCAA Аминокиселини в съотношение 8:1:1
  • Haмaлявa yceщaнeтo зa yмopa
  • Hacъpчaвa пpoтeинoвия cинтeз
  • Лecнo paзтвopимa фopмyлa със страхотен вкус
  • БEЗ зaxap
  • 50 дози в опаковка
Специална формула с отлична разтворимост и висок аминокиселинен профил, създадена да повиши производителността, растежа и мускулната сила по време на спорт в съотношение 8:1:1

СЪСТАВ:

Аминокиселини (L-левцин, L-изолевцин, L-валин в съотношение 2:1:1 разтворим), слънчогледов лецитин, лимонена киселина, ацесулфам К, сукралоза; екстракт от червен пипер, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин), витамин B1 (тиамин хидрохлорид), витамин B9 (фолиева киселина), витамин В12 (цианкобаламин), яйца, соя, пшеница, мляко.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Преди, по време или след тренировка. Препоръчителна доза: 6 гр на прием, разтворени в 250 – 300 мл вода.
 

Специална формула с отлична разтворимост и висок аминокиселинен профил, създадена да повиши производителността, растежа и мускулната сила по време на спорт. Различното при Instant XTREME BCAA+ е технологията на производство, използвана от италианската компания 4+ Nutrition. При създаването на този продукт е използван революционен процес, благодарение на който крайният продукт има отлична водоразтворимост, като в същото време се съхраняват всички полезни свойства на суровините, които е трудно да се запазят при познатите досега методи на производство. Тази бързо разтворима добавка на прах е базирана на есенциалните аминокиселини с разклонена верига – левцин, изолевцин и валин в съотношение 8:1:1 - с преобладаващо присъствие на левцина. Отличните характеристики на този продукт се дължат както на повишената стойност на аминокиселината левцин, така и на процеса на обработка на суровината. Amino XF Liquid е технология, използвана от 4+ Nutrition с цел да се запазят основните органолептични свойства на левцина, който по начало е със слаба разтворимост. Трите аминокиселини с разклонена верига са мощно оръжие срещу катаболните процеси, настъпващи в мускулите непосредствено след тежка тренировка. Instant XTREME BCAA+ предотвратява протеиновия разпад в мускулните клетки и стимулира производството на протеин – заслугата за което е изцяло на левцина. Останалите две аминокиселини от групата се грижат за поддържането на продължителен прилив на сила и енергия.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Съдържание
Опаковка 300 gr
Дози в опаковка 50
Дневна Доза 5 gr
Хранителни Стойности в Доза
Л-Леуцин 4000 mg
Л-Изолеуцин 500 mg
Л-Валин 500 mg
Витамин В2 0.42 mg
Фолиева Киселина 60 μcg
Витамин В6 0.42 mg
Витамин В12 0.75 μg