Хранителни добавки за лека атлетика на топ цени — 4+ Nutrition

Лека атлетика


 • Hydro+ 2 кг
  Hydro+ 2 кг
  Хидролизиран суроватъчен протеин 95%

  183.00 лв.

 • Hydro+ 900 гр.
  Hydro+ 900 гр.
  Хидролизиран суроватъчен протеин 95%

  106.50 лв.

 • Instant BCAA+ 300 гр.
  Instant BCAA+ 300 гр.
  Разторими Аминокиселини в разклонена верига  BCAA 2:1:1, AJIMOTO Japan

  71.00 лв.

 • Instant BCAA+ 500 гр.
  Instant BCAA+ 500 гр.
  Разторими Аминокиселини в разклонена верига  BCAA 2:1:1, AJIMOTO Japan

  99.00 лв.

 • Iso Soy+ 500 гр.
  Iso Soy+ 500 гр.
  Соев Изолат протеин 

  71.00 лв.

 • Iso+ 2 кг
  Iso+ 2 кг
  Суроватъчен протеин изолат 95%,

  189.00 лв.

 • Iso+ 900 гр.
  Iso+ 900 гр.
  Суроватъчен протеин изолат 95%,

  106.00 лв.

 • Iso+ Vegeterian 2 кг
  Iso+ Vegeterian 2 кг
  Вегетариански (растителен) протеин Изолат 

  142.00 лв.

 • Iso+ Vegeterian 900 гр.
  Iso+ Vegeterian 900 гр.
  Вегетариански (растителен) протеин Изолат 

  82.50 лв.

Царицата на всички спортове се нарича лека атлетика. Това е съвкупност от дисциплини, за които е трудно да се определи коя е най-силова, натоварваща и интензивна. В която и дисциплина на атлетиката да се състезавате, ще имате нужда от перфектно разработените спортни хранителни добавки на италианската компания 4+ Nutrition.

Във всяка област на царицата на спортовете става дума за общо натоварване на тялото. Както при тренировките, така и по време на самите състезания на огромен натиск са подложени всички групи мускули, а също така и костната система, ставите, сухожилията, сърдечно-съдовата система и изобщо - всички органи и системи в тялото.

Кои са подходящите добавки за състезателите по лека атлетика?

Говорейки за един от най-натоварващите спортове, не можем да не отделим специално внимание на мускулната поддръжка. Бягане на къси и дълги разстояния, висок и дълъг скок, различни по вид многобои – все дисциплини, изискващи интензивно мускулно натоварване. Атлетите се нуждаят не толкова от масивна, колкото от добре функционираща мускулатура, за което могат особено да помогнат отличните протеинови суплементи на 4+ Nutrition.

Аминокиселините с разклонена верига в комбинация с подходящия суроватъчен, животински или растителен протеин ще помогнат да се запази както мускулната маса, така и отличната функция на отделните мускулни групи. В същото време спортистите си гарантират нормален енергиен метаболизъм и предотвратяване на протеиновия катаболизъм, възникващ след натоварване.

Енергийните добавки също са важна част от режима на състезателите по лека атлетика, поради което в тази категория са застъпени много добре. Различното при добавките на 4+ Nutrition е, че те не съдържат субстанции, забранени за употреба в професионалните среди. Те са най-доброто за един атлет, който иска да постига успехи със собствени сили, а не с недопустими и вредни за здравето стимуланти.