Женска формула - добавки за енергия за жени — 4+ Nutrition

Женска формула


 • HER BCAA+ 200 гр.
  HER BCAA+ 200 гр.
  Женска формула Аминокиселини в разклонена верига BCAA 2:1:1

  71.00 лв.

 • HER D-TOX+ 60 табл.
  HER D-TOX+ 60 табл.
  Женска Детокс Формула с Хролин, Джинджър, Ревен и Пробиотици

  53.00 лв.

 • Her Pre+ 200 гр.
  Her Pre+ 200 гр.
  Женска Предтренировъчна формула

  65.00 лв.

 • Hair+
  Hair+
  Формула за косата.

  24.00 лв.

 • WHEY 4 HER+ HAIR&NAILS
  WHEY 4 HER+ HAIR&NAILS

  Подсилва тялото, косата и ноктите.

  40.00 лв.

 • WHEY 4 HER+ RELAX&PM FORMULA
  WHEY 4 HER+ RELAX&PM FORMULA

  Женска протеинова формула, способна да пребори умората, безпокойството и стреса.

  51.00 лв.

Когато става дума за енергийни продукти, не можем да не разграничим женската от мъжката физиология. Организмът на двата пола е структуриран различно и е пригоден за различни нива на натоварване. Като лидер в производството на хранителни добавки, 4+ Nutrition се съобрази с тази разлика, като разработи специални продукти, обединени в категория "добавки за енергия за жени’’.

Много жени, занимаващи се активно със спорт се нуждаят от допълнителен прилив на сили, за да преминат успешно през тежките и продължителни тренировки. За голяма част от професионалните атлетки приемът на медикаменти със стимулиращо действие е недопустим, поради което те залагат изцяло на натуралните източници на енергия, които утвърдени производители като 4+ Nutrition предлагат.

С какво се отличават нашите добавки за енергия за жени?

В категория женска формула са подбрани продукти, разработени на изцяло растителна основа. Това е валидно дори за протеиновите добавки, които са формулирани на базата на растителни източници на белтъчини. Добавките от групата представляват отлична предтренировъчна женска формула, съдържаща чист растителен протеин, карнитин и холин – най-важните компоненти за енергия, сила и издръжливост.

Специфичната комбинация от тези активни съставки има две много важни действия – от една страна се осигурява допълнителен прилив на енергия, а от друга се подпомага изгарянето на мазнините. Това става благодарение на карнитина, познат със своята способност да преобразува мастните киселини в чисто гориво за тялото.

Много голям плюс на добавките за енергия, разработени специално за жени, е голямото съдържание на растителни екстракти, които са мощен източник на захари, полифеноли, витамини и минерали. Съдържащите се в плодовите екстракти въглехидрати са безценен източник на енергия, които хранят както мускулите, така и мозъка. Витамините и минералите, наличните в растителните суровини от своя страна се грижат за здравето на сърцето, костите и имунната система, както и за доброто състояние на кожата и женската репродуктивна система.

Това, което прави спортните добавки за жени толкова предпочитани от дамите е перфектно разработената им формула. С нежна прахообразна структура и отлична водоразтворимост , тази категория продукти е изключително лесна и приятна за употреба, като не можем да не споменем и отличния вкус на различните продукти. Бързото и продължително действие на суплементите се дължи на внимателно подбраните и дозирани активни вещества, с което целта е напълно постигната – жените имат своя собствена група енергийни хранителни добавки.

Отлично разработената женска формула е подходяща както за активно спортуващи дами, така и за тези, които не намират достатъчно време да се посветят на редовно и интензивно спортуване. Тъй като всяка модерна жена е натоварена от много ежедневни фактори, продуктите от тази категория ще отговорят отлично на всички изисквания, критерии и нужди на жените.