Женска формула - добавки за енергия за жени — 4+ Nutrition

Женска формула


 • HER BCAA+ 200 гр.
  HER BCAA+ 200 гр.
  Женска формула Аминокиселини в разклонена верига BCAA 2:1:1

  71.00 лв.

 • HER D-TOX+ 60 табл.
  HER D-TOX+ 60 табл.
  Женска Детокс Формула с Хролин, Джинджър, Ревен и Пробиотици

  53.00 лв.

 • Her Pre+ 200 гр.
  Her Pre+ 200 гр.
  Женска Предтренировъчна формула

  65.00 лв.

 • Hair+
  Hair+
  Формула за косата.

  24.00 лв.

 • WHEY 4 HER+ HAIR&NAILS
  WHEY 4 HER+ HAIR&NAILS

  Подсилва тялото, косата и ноктите.

  40.00 лв.

 • WHEY 4 HER+ RELAX&PM FORMULA
  WHEY 4 HER+ RELAX&PM FORMULA

  Женска протеинова формула, способна да пребори умората, безпокойството и стреса.

  51.00 лв.

 • Отслабване за Жени
  Отслабване за Жени

  ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ НА ТОП ЦЕНА 75 ЛВ.

  75.00 лв.

Когато става дума за енергийни продукти, не можем да не разграничим женската от мъжката физиология. Организмът на двата пола е структуриран различно и е пригоден за различни нива на натоварване. Като лидер в производството на хранителни добавки, 4+ Nutrition се съобрази с тази разлика, като разработи специални продукти, обединени в категория "добавки за енергия за жени’’.

Много жени, занимаващи се активно със спорт се нуждаят от допълнителен прилив на сили, за да преминат успешно през тежките и продължителни тренировки. За голяма част от професионалните атлетки приемът на медикаменти със стимулиращо действие е недопустим, поради което те залагат изцяло на натуралните източници на енергия, които утвърдени производители като 4+ Nutrition предлагат.

С какво се отличават нашите добавки за енергия за жени?

В категория женска формула са подбрани продукти, разработени на изцяло растителна основа. Това е валидно дори за протеиновите добавки, които са формулирани на базата на растителни източници на белтъчини. Добавките от групата представляват отлична предтренировъчна женска формула, съдържаща чист растителен протеин, карнитин и холин – най-важните компоненти за енергия, сила и издръжливост.

Специфичната комбинация от тези активни съставки има две много важни действия – от една страна се осигурява допълнителен прилив на енергия, а от друга се подпомага изгарянето на мазнините. Това става благодарение на карнитина, познат със своята способност да преобразува мастните киселини в чисто гориво за тялото.

Много голям плюс на добавките за енергия, разработени специално за жени, е голямото съдържание на растителни екстракти, които са мощен източник на захари, полифеноли, витамини и минерали. Съдържащите се в плодовите екстракти въглехидрати са безценен източник на енергия, които хранят както мускулите, така и мозъка. Витамините и минералите, наличните в растителните суровини от своя страна се грижат за здравето на сърцето, костите и имунната система, както и за доброто състояние на кожата и женската репродуктивна система.

Това, което прави спортните добавки за жени толкова предпочитани от дамите е перфектно разработената им формула. С нежна прахообразна структура и отлична водоразтворимост , тази категория продукти е изключително лесна и приятна за употреба, като не можем да не споменем и отличния вкус на различните продукти. Бързото и продължително действие на суплементите се дължи на внимателно подбраните и дозирани активни вещества, с което целта е напълно постигната – жените имат своя собствена група енергийни хранителни добавки.

Отлично разработената женска формула е подходяща както за активно спортуващи дами, така и за тези, които не намират достатъчно време да се посветят на редовно и интензивно спортуване. Тъй като всяка модерна жена е натоварена от много ежедневни фактори, продуктите от тази категория ще отговорят отлично на всички изисквания, критерии и нужди на жените.