В наличност

35.00 лв.

4 Tea+


 • 4 Tea+

Хранителна добавка с дрениращо, детоксикиращо и подпомагащо отслабването действие. Притежава също антиоксидантни и адаптогенни свойства.

4TEA+ е свежа тонизараща напитка, която можем спокойно да приемем за свой мощен съюзник в оформянето на перфектната фигура.Това е продукт с иновативен вкус на праскова-страст, съдържащ Зелен чай, Хибискус, Ройбос, Ортосифон, Зелено кафе, Мате, Кофеин и Рибофлавин. 4TEA+ се предлага под формата на компактни сашета с прахообразна субстанция, които се разтварят във вода, за да можете да ги носите винаги със себе си, поддържайки енергията и тонуса си на ниво.

Зеленият чай, зеленото кафе и билката Мате притежават специални активни съставки (метилксантини, сред които кофеин и хлорогенна киселина) и антиоксидантни вещества, на които дължат своите дрениращи и ускоряващи отслабването функции. По-специално, метилксантините (кофеин, теобромин, теофилин) в зеления чай насърчават намаляването на абсорбцията на мазнините и повишаването на капацитета за изгаряне на излишните мазнини.

Антиоксидантната мощ на зеления чай се дължи преди всичко от полифенолите, съдържащи се в 4TEA + във високи количества, от които тялото ни се нуждае, за да забави стареенето на клетките, да насърчи регенерирането на тъканите и да се бори със свободните радикали, които могат да бъдат отговорни за дегенеративни заболявания като Паркинсон и Алцхаймер.

Особено интересно вещество в зеления чай е епигалокатехин-3-галат (EGCG). Той е способен да потисне растежа и пролиферацията на раковите клетки и да намали нивата на LDL холестерол и триглицериди, на което се дължи защитното му действие срещу сърдечно-съдови заболявания. Зеленото кафе действа върху метаболизма на мазнините със същия механизъм като зеления чай, благодарение на метилксантините. Сред тях, кофеин, присъстващ като такъв и в 4TEA+, който, освен отслабването, стимулира централната нервна система, намалява усещането за умора и подобрява мускулната контракция.

Мате листата допринасят значително за загуба на тегло поради съдържанието на кофеин и по-специално на съдържащата се в него хлорогенна киселина. Тя забавя освобождаването на глюкозата в кръвта след хранене, като намалява усвояването на захарта в червата. Екстрактите от Хибискус, Ройбос и Ортосифон имат основно дрениращо и антиоксидантно действие. Те са богати на витамин С и минерали като желязо, калций и магнезий. Ройбос, също така притежава имуностимулиращи и адаптогенни свойства - много важен фактор за борба със стреса по време на диета.

Прием: Добавете дозата от 1 саше (2г) в 500мл вода и приемете веднъж дневно.

Количество в една опаковка: 60 г

Цел
  здраве и възстановяване
Тренировъчен ден
 • преди
 • по време
 • след
Нормален ден
 • сутрин
 • на обяд
 • следобед
 • вечер
 • нощем
Разфасовка
  Добавки на таблетки30 x 2 гр.
Дневен прием
  Прием 1 x 2 гр.
Състав
  Състав на хранителната добавка