Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥

Доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА В ПОСРЕДСТВОМ КУРИЕРСКИ ФИРМИ ЕКОНТ И СПИДИ.


ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА И-МЕЙЛ ИЛИ ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ ОТ СТРАНА НА ТЪРГОВЕЦЪТ.


СРОКЪТ НА ДОСТАВКАТА Е ОТ 1 ДО 3 РАБОТНИ КАЛЕНДАРНИ ДНИ.


ЦЕНАТА НА ДОСТВАКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ЦЕНАТА НА ПРОДУКТА И Е КАКТО СЛЕДВА:


ОТ 0 ДО 100 ЛВ ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЧИНА НА ДОСТАВКА (ДО ОФИС НА КУРИЕРА ИЛИ ДО АДРЕС НА ПОЛУЧАТЕЛЯ) КАТО ЦЕНАТА Е ИЗПИСАНА И ВИДИМА СПОРЕД ТЕГЛОТО И ВИДА НА ПРОДУКА И Е ВИЗУАЛИЗИРАНА НЕПРОСРЕДСТВЕНО В КОЛИЧКАТА НА САЙТА ПРЕДИ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.

 

НАД 100 ЛВ – ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА


ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА НА КУРИЕР, ТЪРГОВЕЦЪТ СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ РИСКА, КОЙТО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ ВЪРХУ ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА. ТЪРГОВЕЦА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕ В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЗАКЪСНЕНИЕТО СЕ ДЪЛЖИ НА КУРИЕР ИЛИ ДРУГ ДОСТАВЧИК.


ВЕДНАГА СЛЕД ДОСТАВКАТА, СТОКИТЕ СЛЕДВА ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ ВНИМАТЕЛНО ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. ЕВЕНТУАЛНИ ПОВРЕДИ, УДАРИ И ДРУГИ ЩЕТИ СЛЕДВА ДА БЪДАТ ДОКЛАДВАНИ НЕЗАБАВНО НА ТЪРГОВЕЦА. В СЛУЧАЙ, ЧЕ БЪДЕ УСТАНОВЕНО НАЛИЧИЕ НА ЩЕТИ, КОИТО СА СЕ ПОЛУЧИЛИ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА СТОКАТА, В СЛУЧАИТЕ КОГАТО ОТ ТЪРГОВЕЦА СА ЗАДАДЕНИ В ПИСМЕНА ФОРМА КОНКРЕТНИ ДАТА И ЧАС ЗА ДОСТАВКА, ИЗЯВЛЕНИЕТО ИМА ОБВЪРЗВАЩА СИЛА. ПРИ ПОСОЧЕНИ НЕВЕРЕН ИЛИ СГРЕШЕН АДРЕС, ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТИ И/ИЛИ ТЕЛЕФОН ПРИ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКАТА ТЪРГОВЕЦА НЕ Е ОБВЪРЗАН ОТ КАКВОТО И ДА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА.


ПРИ ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТЪТ ИЛИ ТРЕТО ЛИЦЕ ПОДПИСВАТ ПРИДРУЖАВАЩИТЕ Я ДОКУМЕНТИ. ЗА ТРЕТО ЛИЦЕ СЕ СЧИТА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е ТИТУЛЯР НА ЗАЯВЛЕНИЕТО, НО ПРИЕМА СТОКАТА НА ДОСТАВКА И Е НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ КЛИЕНТА АДРЕС.


ПРИ ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА, ИЗВЪН СЛУЧАИТЕ ОПИСАНИ ПО-ДОЛУ, ОТКАЗЪТ СЕ СЧИТА ЗА НЕОСНОВАТЕЛЕН И КЛИЕНТЪТ ДЪЛЖИ ЗАПЛАЩАНЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА. В СЛУЧАЙ, ЧЕ КЛИЕНТЪТ НЕ БЪДЕ НАМЕРЕН В СРОКА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОСТАВКАТА НА ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС ИЛИ НЕ БЪДЕ ОСИГУРЕН ДОСТЪП И УСЛОВИЯ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА В ТОЗИ СРОК, ТЪРГОВЕЦА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО СИ ДА ДОСТАВИ ЗАЯВЕНАТА ЗА ПОКУПКА СТОКА.


КОГАТО ДОСТАВЕНАТА СТОКА ЯВНО НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ЗАЯВЕНАТА ЗА ПОКУПКА ОТ КЛИЕНТА СТОКА И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ ЧРЕЗ ОБИКНОВЕНИЯ Й ПРЕГЛЕД.


КЛИЕНТЪТ МОЖЕ ДА ИСКА ДОСТАВЕНАТА МУ СТОКА ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНА СЪС СЪОТВЕТСТВАЩА НА НАПРАВЕНОТО ОТ НЕГО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПОКУПКА В СРОК ОТ 24 ЧАСА ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО Й.