Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥

VITAL JOINT ADVANCED X8 60 caps

60.00 лв. 70.00 лв.

 • Производител: DMI NUTRITION
 • Код на продукта: VITAL-JOINT-ADVANCED
 • Наличност: В наличност

КОМПЛЕКСНА ФОРМУЛА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА СТАВИ, ХРУЩЯЛИ И СУХОЖИЛИЯ


✅ Мощна противовъзпалителна формула.

✅ При растежения, травми и хронични болки в опорно-двигателният апарат.

✅ При симптоми на Остеопороза и Гонартроза.

✅ Помага за намаляване на болката и възпалението в ставите.

 Помага за регенерирането на хрущяла.

 Помага при симптоми на артрит и остеоартрит.

✅ Подобрява еластичността на ставните връзки.

✅ Намалява износването на ставния хрущял.

✅ Съдържа 40mg UC-II® Натурален Колаген (тип2) 

✅ Съдържа Екстракт от Босвелия (Boswellia serrata)

✅ Съдържа Екстракт от Куркума (Curcumin phytosome® - Meriva®)

✅ Съдържа Глюкозамин Сулфат 

✅ Съдържа Хондроитин Сулфат

✅ Съдържа МСМ (Метилсулфонилметан)

✅ 30 дози в опаковка


СЪСТАВ:

D-глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат (90%) (рибен), капсула (покриващ агент: хидроксипро-илметилцелулоза), Curcumin Phytosome® - Meriva®: екстракт от куркума [пълнител: микрокристална целулоза, емулгатор: лецитин от соя, корен от Curcuma longa екстракт], метилсулфонилметан (MSM), L-аскорбинова киселина (витамин С), екстракт от босвелия серата (Boswellia serrata, смола, 65% босвелиева киселина), UC-II® (натурален колаген тип II, стабилизатор: калиев хлорид) 25% колаген, оризово брашно, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, екстракт от черен пипер 25:1 (Piper nigrum, плод) (BioPerine®, 95% пиперин).
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Приемайте 2 капсули дневно сутрин.
 • При силен възпалителен процес приемайте от 2  капсули 3 пъти дневно между основни хранения.
 • При профилактика и засилване на ставната система и хрущялната тъкан до 2 капсули дневно.

VITAL JOINT е подсилена революционна формула, базирана на 8 активни съставки в перфектна синергия,подобряваща функционалността на ставите, заздравява хрущялите след физическо натоварване и износване през годините. Намалява Възпалителните Процеси и болките и подпомага опорно-двигателният апарат. 

  • Помага за намаляване на болката и възпалението в ставите.
  • Помага за регенерирането на хрущяла.
  • Помага за подобряване за мобилността и подвижността на ставите.
  • Насърчава синтеза на колаген в тялото.
  • Помага в борбата с артрит и остеоартрит.
  • Има антиоксидантни свойства.
  • Подпомага доброто здраве на ставите.
  • 40 mg UC-II® и 300 mg Ovomet® на доза.
  • С витамин С и екстракт от черен пипер BioPerine®.

  Vital Joint е хранителна добавка, подобряваща функционалността на ставите, заздравява хрущялите след физическо натоварване и  износване през годините или физическа травма. Ставният хрущял изпълнява изключително важни функции, включително предотвратява износването на ставните връзки, което често възниква в резултат на натоварващи и повтарящи се спортни упражнения с висока интензивност.

  UC-II® (Натурален колаген тип II): е патентована формула, съпровождана от множество клинични проучвания, които гарантират неговата ефективност за поддържане и подобряване на здравето на ставният апарат. Основната разлика с другите колагени е, че се нуждаете само от доза от 40 mg на ден в единична доза. При прием на 40 mg UC-II®, тройната спирала на колаген тип II достига до тънките черва и там се абсорбира на нивото на пейеровите петна. В тези плаки от чревна лимфоидна тъкан се провокира имунна функция, която стимулира чревното производство на Т-лимфоцити, които чрез кръвоносните и лимфните съдове достигат до увредените места на ставният апарат, от остеоартрит или травма или ставно износване, по този начин се стимулира производството на противовъзпалителни цитокини (като TGF-ß и IL-10) и активират процеса на хондрогенеза (стимулира хрущяла да синтезира колаген тип II).

  Хондроитин сулфат е една от основните съставки съдържащи се в хрущяла, подпомагащи еластичността и гъвкавостта на ставните хрущяли, подложени на висока компресия и натоварване. В резултат на своята способност да запазва водата, хондроитин сулфат помага за смазването на ставите. Тъй като съдържанието на хондроитин сулфат намалява с възрастта е необходимо да се приемат хранителни добавки, съдържащи важните компоненти, способни да запазят нормалната функция на ставите и хрущялите.

  Глюкозаминът е вещество с произход глюкоза и глутамин. Той е включен в гликозаминогликаните (полизахариди с неразклонена верига), които от своя страна са включени в протеогликаните - протеини, съдържащи гликозаминогликани. Протеогликаните могат да бъдат открити във всяка тъкан в човешкото тяло, по-специално в извънклетъчната матрица.  Глюкозамин и хондроитин сулфат се създават от нашето тяло и не се доставят чрез храната. Тяхното съдържание в хранителните добавки е в готова за употреба форма.

  Curcumin phytosome® - Meriva®: Наличието на Екстрактът от Куркума на прозиводителя Meriva®, е доказано най-чистият патентован екстракт от Куркумин ( Куркума) познат в света. Куркумата е мощно противовъзпалително средство в норбата със свободните радикали. Повишава антиоксидантната защита в клетките и подобрява когнитивното здраве. Намалява болките и възпалителните процеси и инфекци при травми, хронични заболявания или за регенерация при физическо натоварване на ставният апарат. 

  Boswellia serrata:  е едно от най-известните противовъзпалителни средства на аюрведичната медицина. Характеризира се с мощното си противовъзпалително и антиоксидантни свойство, подобрява мобилността на ставите и  стимулира кръвообращението.

  Друг важен компонент е MSM - МСМ (Метилсулфонилметан) , органично съединение, съдържащо сяра в биодостъпна форма. Използван като хондропротектор благодарение на способността си да стимулира синтеза на хрущяли, допринася за намаляване на възпалителните процеси и ставните болки. Метилсулфонилметанът също заздравява отворени рани и хематоми и спомага за нормализиране на стомашно-чревните функции.

  Този продукт няма ревюта.

  Напишете ревю

  Бележка: HTML не е преведен!
      Лош           Добър
  Съдържание
  Опаковка 60 капсули
  Дози в опаковка 30 дози
  Дневна Доза 2 капсули
  Хранителни Стойности в Доза
  UC-II® Натурален Колаген (тип2) 40 mg
  Глюкозамин сулфат 500 mg
  Хондроитин сулфат 360 mg
  Метилсулфонилметан 100 mg
  Екстракт от Куркума/Curcumin phytosome® - Meriva® 200 mg
  Екстракт от Босвелия (Boswellia serrata) 50 mg
  Витамин С 60 mg (75% ПДП)
  Екстракт от черен пипер/BioPerine® 4 mg
  от който Пиперин BioPerine® 3.8 mg