Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-40%

ALPHA GPC+

30.00 лв. 50.00 лв.

  • Производител: 4+ NUTRITION
  • Код на продукта: alpha-gpc
  • Наличност: В наличност

ИНТЕНЗИВНА МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ


✅ Формула за концентрация и фокус

✅ Стимулира хормона на растежа

✅ Подобрява паметта 

✅ 300 mg Алфа-глицерил фосфорил холин (А-GPC) в капсула

✅ 30 капсули в опаковка

✅ Подходящ за интелектуална дейност

✅ Широко използван преди изпити


ALPHA GPC+ е алфа-глицерилфосфорилхолинова добавка, използвана за подобряване на когнитивните функции и увеличаване на мускулната маса и сила. Считан за най-добрият доставчик на холин, алфа-GPC може по-лесно да пресече кръвно-мозъчната бариера, действайки в много по-кратки срокове.

СЪСТАВ:

Алфа-глицерил фосфорилхолин (α-GPC) желатинова капсула; анти-слепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; оцветител: титаниев диоксид.
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
2 капсули дневно преди научна дейност или тренировка.
 
ALPHA GPC+ е алфа-глицерилфосфорилхолинова добавка, използвана за подобряване на когнитивните функции и увеличаване на мускулната маса и сила. Считан за най-добрият доставчик на холин, алфа-GPC може по-лесно да пресече кръвно-мозъчната бариера, действайки в много по-кратки срокове.   ALPHA GPC+ е особено обичан от спортистите суплемент, заради способността му да стимулира производството на растежен хормон (GH) или соматотропин, с което оказва влияние върху много от тъканите в тялото. По-специално, по време на етапа на развитие, соматотропинът стимулира растежа на костите и хрущялите. Независимо от възрастта, той може да стимулира протеиновия синтез и участва в обмяната на телесни мазнини. Всъщност, няколко изследвания показват, че добавките с алфа-GPC могат да увеличат количеството мускулна маса и да намалят количеството мазнини при възрастните.   От особен интерес е първата причина за използването на тази група добавки, а именно действието им върху паметта, вниманието, настроението и съня. Въздействието върху паметта и вниманието се осъществява чрез холинергичната система, чрез която се увеличава количеството холин, който може да се превърне в ацетилхолин - невротрансмитер, отговорен за паметта, ученето и настроението.   Тъй като Alpha-GPC може да осигури холин по-бързо и в по-големи количества, ефектът му се състои в подсилване на тези функции, с което се подобряват способността за учене, паметта, вниманието, концентрацията и скоростта на обработка на информацията. Освен това, Алфа-GPC оказва своето действие върху допаминергичната система, като повишава нивата на допамин. Допаминът е невротрансмитер, отговорен не само за паметта и ученето, но и за вниманието, настроението и съня. Много важни и полезни характеристики, дори в света на спорта, за да се повлияват ефективно състоянията на стрес и тревожност.   Наред с всичко останало, алфа-GPC има специални свойства, чрез които предпазва клетъчните мембрани. Това се дължи на глицерофосфата, съдържащ се в ALPHA GPC +, който е предшественик на фосфолипидите, изграждащи мембраните. По този начин, тази добавка може да възстанови и поддържа целостта си дори на ниво централна нервна система.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Съдържание
Дози в опаковка 30
Дневна Доза 1 капсула
Хранителни Стойности в Доза
Алфа-глицерил фосфорил холин (А-GPC) 50% 300 mg