Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-20%

CARB CONTROL 4 HIM+

20.00 лв. 25.00 лв.

  • Производител: 4+ NUTRITION
  • Код на продукта: carb-control-4-him
  • Наличност: В наличност
  • Намалява асимилацията на въглехидрати
  • Блокира абсорбацията на мазнини
  • Балансира и регулира кръвната захар
  • 100% растителен произход
  • Намалява апетита

    CARB CONTROL 4 HIM+ е формула, която комбинира eкстракт от кафяви водорасли, екстракт от гроздови семена и екстракт от черница, които карат тялото да блокира приетите въглехидрати и мазнини от храната и спомагат регулирането на кръвната захар и апетита.

СЪСТАВ:

ID-alGTM [ascophyllum nodosum (Ascophyllum nodosum (L.) Le Jolis) thallus d.e., екстракт семена от грозде (vitis vinifera L.) 0.02% Йод и 35% Танини), екстракт от листа на черница (Morus alba L.) % 1-деоксиноиримицин (1-DNJ); желатинова капсула, оцветител: титанов диоксид, анти-слепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини.
 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте 2 капсули дневно ( по 1 капсула преди основно хранене).
Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Пазете далеч от деца.
 


CARB CONTROL 4 HIM + е продукт създаден за намаляване на абсорбцията на въглехидрати в стомашно-чревния тракт. Съдържа иновативни и ефективни съставки като ID-alGTM - смес от водорасли и гроздови семена. Кафявите водорасли са богати на морски полифеноли с дълга верига наречени флоротанини. Те могат да блокират повече от 50% активността на двата основни храносмилателни ензима - липаза за мазнини и амилаза за въглехидрати. Инхибирането на липазата достига до 63%, а на амилазата до 77%.  Няколко клинични проучвания потвърждават свойствата на ID-alGTM  потвърждавайки положителния му ефект върху метаболизма на липидите и въглехидратите. По-ниската абсорбция на липидите намалява висцералната и коремната мазнина, както и телесните мазнини. От друга страна намалената асимилация на въглехидрати води до понижаване на гликирания хемоглобин и следователно на кръвната захар. Освен това  ID-alGTM съдържа 80 μg йод известен със своя положителен ефект върху основния метаболизъм. Според клиничните проучвания ефектите на ID-alGTM се задържат до 8 седмици след прекъсването на приема му. Друг компонент на CARB CONTROL 4HIM + е екстрактът от черница. Черницата има роля в намаляването на пиковете на кръвната захар в резултат на храна, съдържаща въглехидрати. Допълнителен ефект е контрола на апетита, който помага да се избегне преяждане, което би довело до последващо увеличаване на теглото. 

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Съдържание
Дози в опаковка 15
Дневна Доза 2 капс.
Хранителни Стойности в Доза
ID - ALGTM ( екстракт от водорасли, екстракт от грозде) 400 mg
- от които Йод 80 µg
- от които Танини 140 mg
Екстракт от Черница 300 mg
- от които 1-DNJ 3 mg