Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-30%

Пакет - Контрол на апетита за НЕЯ

35.00 лв. 50.00 лв.

 • Производител: 4+ NUTRITION
 • Код на продукта: carbher-glucoseher
 • Наличност: В наличност

CARB CONTROL 4 HER+ 30 капс. - формула за контрол на вуглехидратите

 • Намалява асимилацията на въглехидрати
 • Блокира абсорбацията на мазнини
 • Балансира и регулира кръвната захар
 • 100% растителен произход
 • Намалява апетита

  CARB CONTROL 4 HER+ е формула, която комбинира eкстракти от кафяви водорасли, гроздови семена, черница и ябълка, които блокират приетите въглехидрати и мазнини от храната и спомагат регулирането на кръвната захар и апетита.


GLUCOSE CONTROL 4HER+ 30 капс. - формула за контрол на глюкозата

 • Формула за контрол на Глюкозата
 • Нормализира кръвната захар при стрес или физическо натоварване
 • Регулира кръвната захар при консумация на високозахарни продукти
 • Помага за регулиране на нивата глюкозата при захарен диабет
 • Подходящ при нисковъглехидратен хранителен режим
 • Съдържа Ашваганда KSM-66® Ashwagandha
 • Екстракт от канела
 • Екстракт от горчив пъпеш
 • Екстракт от сминдух
 • Хром Пиколинат


  GLUCOSE CONTROL 4 HER+ е формула, която комбинира eкстракти за поддържане на стабилни нива на кръвната захар в организма.

CARB CONTROL 4 HER+ 30 капс.

линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/carb-control-4-her
СЪСТАВ:

ID-alGTM - екстракт от кафяви водорасли (Ascophyllum nodosum (L.) Le Jolis) , екстракт гроздови семена (vitis vinifera L.) 0.02% Йод и 35% Танини);  екстракт от листа на черница (Morus alba L.)1% 1-деоксиноиримицин; Плодов сух екстракт от ябълка (malus domestica Borkh.) 50% общи полифеноли и 5% флоризин)); магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, желатиновa капсулa, оцветител: титанов диоксид.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Приемайте 2 капсули дневно ( по 1 капсула преди основно ядене) за предпочитане обяд и вечеря.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Пазете далеч от деца.


CARB CONTROL 4 HER + е продукт създаден за намаляване на абсорбцията на въглехидрати в стомашно-чревния тракт. Съдържа иновативни и ефективни съставки като ID-alGTM - смес от водорасли и гроздови семена. Кафявите водорасли са богати на морски полифеноли с дълга верига наречени флоротанини. Те могат да блокират повече от 50% активността на двата основни храносмилателни ензима - липаза за мазнини и амилаза за въглехидрати. Инхибирането на липазата достига до 63%, а на амилазата до 77%.  Няколко клинични проучвания потвърждават свойствата на ID-alGTM  потвърждавайки положителния му ефект върху метаболизма на липидите и въглехидратите.   По-ниската абсорбция на липидите намалява висцералната и коремната мазнина, както и телесните мазнини. От друга страна намалената асимилация на въглехидрати води до понижаване на гликирания хемоглобин и следователно на кръвната захар.   Освен това  ID-alGTM съдържа 80 μg йод известен със своя положителен ефект върху основния метаболизъм. Според клиничните проучвания ефектите на ID-alGTM се задържат до 8 седмици след прекъсването на приема му. Друг компонент на CARB CONTROL 4 HER + е екстрактът от черница. Черницата има роля в намаляването на пиковете на кръвната захар в резултат на храна, съдържаща въглехидрати. Допълнителен ефект е контрола на апетита, който помага да се избегне преяждане, което би довело до последващо увеличаване на теглото. И накрая специално за жените е добавен екстракт от ябълка с 50% полифеноли и 5% флоризин. Флоризинът е отговорен за хипогликемичното действие на ябълките. Доказано е че флоризинът възстановява нарушената клетъчна чувствителност към инсулин, нормализирайки кръвната захар.GLUCOSE CONTROL 4HER+ 30 капс.

линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/glucose-control-4-her

СЪСТАВ:

Fenumannans® [семена от сминдух (Trigonella foenum-graecum L.) 60% галактоманан], пълнители: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат; Momordicin® [горчив пъпеш (Momordica charantia L.) . 0,5% чарантин], KSM-66® корен екстракт от Ashwagandha  [Ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal). Кора от канела (Cinnamomum cassia (Nees & T.Nees). 20% общо полифеноли, противослепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; хром пиколинат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Вземете 2 таблетки дневно, за предпочитане преди хранене. ВАЖНО! Не превишавайте ПДД (препоръчителна дневна доза). Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и балансираната диета.
     
Поддържането на възможно най-стабилни нива на кръвната захар е една от основните цели, които трябва да постигнете, когато искате да отслабнете или да поддържате талията си. GLUCOSE CONTROL 4HER + съдържа най-иновативните съставки, доказани за постигане на желания резултат. KSM-66® Ashwagandha е един от тях, предлагащ най-добрата Ашваганда (Ashwagandha) в света.
Ашвагандата идва от аюрведа, традиционната медицинска система от Индия. Известна от векове като адаптогенна билка, която помага на организма да се адаптира успешно към стресови ситуации. Корените са основната част от растението, които се използват терапевтично. KSM-66® Ashwagandha е създадена чрез 14 годишен процес на прочуване. Това е екстрактът с най-висока концентрация на световния пазар днес, който е съставен само с корените на растението Ашваганда(ashwagandha). Той се произвежда чрез първична екстракция, основана на принципите на ""зелената химия"", без да се използва алкохол или други химически разтворители. KSM-66® Ashwagandha е клинично доказано, че: спомага за намаляване на стреса, безпокойството, и нивата на кортизола; подобрява паметта и когнитивните функции; спомага за повишаване на издръжливостта, силата, мускулния обем, както и за повишаване на сексуалната активност при мъжете и жените. KSM-66® Ashwagandha е най-висококачественият корен екстракт с най-висока концентрация, наличен на пазара
Fenumannans® (Trigonella foenum graecum) е сминдух  с 60% галактоманан. Семена от сминдух съдържат 4-хидроксиизолевцин, който се оказва способен да подобри нивата на кръвната захар и инсулиновата чувствителност. В допълнение, Fenumannans® може да инхибира амилазата и захарозните ензими, участващи в метаболизма на въглехидратите. Това се дължи на съдържащите се в тях влакна, които чрез действията си намаляват наличието на глюкоза в кръвта. Сминдухът също съдържа сапонин, дизогенин, ямоген, който може да понижи нивата на холестерола и триглицеридите. Те изпълняват ролята си, като се свързват с холестерола в кръвта и по този начин намаляват абсорбцията му.
Допълнителен компонент на GLUCOSE CONTROL 4HER + е Momordicin®, което пресдтавлява екстракто от горчив пъпеш Momordica (Momordica Charantia L.). Горчивият пъпеш е плодово растение, което принадлежи към семейство Тиквови. Името си получава от назъбената форма на листата, тъй като momordica означава ""да хапе"". Както често се използва в народната медицина в много страни, Momordica charantia е ефективно лекарство в много случаи, като хиперлипидемия, микробни инфекции, слезка и чернодробни заболявания, ревматизъм и подагра. Използва се и като тоник, като горчив течен екстракт, като стомашна, но най-вече като антидиабетна. Momordicin® съдържа стероидни сапонини и инсулиноподобни пептиди, които са субстанции, отговорни за неговото хипогликемично действие. Няколко проучвания са показали, че приемането на Momordica помага за понижаване на нивата на кръвната захар и подобряване на толеранса към глюкозата.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър