CHOLESTEROL+

35.00 лв. 45.00 лв.

  • Производител: 4+ Nutrition
  • Код на продукта: cholesterol
  • Наличност: В наличност
  • Πoддъpжa cъpдeчнocъдoвaтa cиcтeмa
  • Peгyлиpa нивoтo нa xoлecтepoл
  • Peгyлиpa нивaтa нa ĸpъвнaтa зaxap
  • Πpeдпaзвa oт oĸcидaция нa xoлecтepoл LDL
  • Moщни aнтиoĸcидaнтни cвoйcтвa

CHOLESTEROL+ ce бopи ycпeшнo c виcoĸия xoлecтepoл и нaмaлявa pиcĸa oт cъpдeчнo cъдoви зaбoлявaния.

СЪСТАВ:

Сух екстракт Индийска боровинка (Berberis aristata DC.)  97% берберин, черен чесън (Allium sativum L.)  0,1% С-алил-цистеин (SAC), червен ориз (Monascus purpureus) 5% Monacolin , ниацин (никотинамид), коензим Q10, японска орлови нокти (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Dec.) 98% ресвератрол, фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина). Помощни вещества: желатинова капсула, микрокристална целулоза, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
2 капсули дневно вечер след хранене.

 

 

CHOLESTEROL+ е специална формула която се бори успешно с холестерола и опасността от сърдечно-съдови заболявания, благодарение на висококачествени и ефикасни активни съставки с растителен произход. В състава на CHOLESTEROL+ влизат: индийска боровинка, черен чесън, ферментирал червен ориз, коензим Q10, ресвератрол, ниацин и фолиева киселина.

Индийска боровинка:

Индийската боровинка има понижаващо холестерола действие, благодарение на съдържащия се в нея berberine. Той може да намали нивата на холестерола чрез действие, различно от това на статините (лекарства, използвани за намаляване на холестерола), тъй като увеличава активността и броя на LDL чернодробните рецептори, улеснявайки тяхното отстраняване от кръвта. Освен това, берберинът е в състояние да намали производството на глюкоза в черния дроб, да подобри инсулиновата чувствителност и абсорбцията на глюкозата в кръвните клетки и да намали плазмените нива.

Черен чесън:

Черният чесън, заедно с индийската боровинка, помага за защитата на сърдечно-съдовата система. Всъщност, той понижава нивата на холестерола, благодарение на S-алил цистеин, намалявайки един от рисковите фактори за сърдечно-съдовите заболявания. Черният чесън, съдържащ се в CHOLESTEROL+ е стандартен екстракт на S-алил цистеин (ABG10 +). Тук съдържанието на активната съставка, S-алил цистеин, е значително по-голямо от това на белия или черен чесън. Резултатът е съединение с по-високо съдържание на полифенол с доказани кардиозащитни свойства, които имат особената характеристика, че са без мирис и без аромат.

Ферментирал червен ориз:

Ферментиралият червен ориз е всъщност ферментирал бял ориз, получен от щамовете Monascus purpureus, наричан още червен дрожд поради цвета му. По време на ферментацията дрождите се обогатяват с моноколини - група вещества, понижаващи нивото на холестерола, включително моноколин К. Структурата му е подобна на ловастатин, лекарство от клас статини, но неговата понижаваща липидите активност изглежда по-висока в сравнение с ловастатин. Ферментиралият червен ориз се оказа ефективен при нормализиране нивата на общия холестерол, LDL холестерола и триглицеридите. Страничен ефект е намаляването на нивата на коензим Q10, които бързо се възстановяват от коензим Q10, присъстващ в CHOLESTEROL+.

CHOLESTEROL+ също съдържа Resveratrol, който освен че е мощен антиоксидант, играе активна роля за намаляване на LDL холестерола и предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Доказано е, че приемането на подходящи нива фолиева киселина, налични в CHOLESTEROL+, е ценно средство за намаляване на хомоцистеина в кръвта. Високото ниво на хомоцистеин е свързано с повишен риск от сърдечни заболявания, удари и периферни съдови заболявания.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Съдържание
Дози в опаковка 30
Дневна Доза 2 капс.
Хранителни Стойности в Доза
Ресвератрол 19.6 mg
Ниацин 32 mg
Кисел трън 515 mg
От които Берберин 500 mg
Черен чесън 250 mg
Дрожди от червен ориз 200 mg
От които Моноколин К 10 mg
Фолиева киселина 400 mg
Коензим Q10 20 mg