Хранителни добавки за изгаряне на мазнини и отслабване на топ цени — 4+ Nutrition

Намаляване на теглото и изгаряне на мазнини


Както жените, така и мъжете много често се налага да използват хранителни добавки за отслабване. Те са особено подходящи за хората, решени да поддържат топ форма чрез спорт, тъй като успяват по един невероятен начин да преобразуват натрупаните телесни мазнини в безпрецедентен източник на енергия. Не всяка добавка за отслабване, предлагана на пазара е ефективна, тъй като редукцията на наднормено тегло е пряко свързана както с хранителния режим, така и с разхода на енергия.

4+ Nutrition е марка хранителни добавки, разработени вследствие задълбочени научни изследвания върху редица физиологични процеси в човешкото тяло. Това дава възможност да се предложи най-ефективната формула, под формата на добавки за изгаряне на мазнини, тъй като са взети под внимание всички процеси, възникващи в тялото по време на интензивно физическо натоварване.

Защо продуктите от тази категория са толкова ефективни?

За професионалните спортисти, които трябва да поддържат постоянно телесно тегло е особено важно да намерят продукт за изгаряне на мазнини, който е и добър източник на енергия. Съчетанието спорт + оптимален диетичен режим си остава единствената работеща формула, но често при нисък калориен прием е невъзможно да се осигури необходимата доза енергия за провеждане на качествена интензивна тренировка.

Повечето добавки за отслабване действат на принципа на диуретиците. Те понижават теглото за сметка на водните запаси в организма, което е не само неефективно, но може да бъде и особено опасно за здравето. Продуктите за редукция на тегло на 4+ Nutrition се различават с това, че съдържат важните за спортистите съставки, като ацетилкарнитин и кофеин. Те са известни с това, че преобразуват поетите с храната мазнини в енергия и по този начин не само предотвратяват тяхното натрупване, но и осигуряват допълнителна сила с изключителна продължителност.

Кофеинът е изключително мощен енергиен буустер и неслучайно е почти задължителен компонент от продуктите за изгаряне на мазнини. Той задейства ефекта на термогенезата, при който чрез повишаване на телесната температура се извършва преобразуването на липидите в енергийни източници, нужни на активните атлети по време на спорт. Кофеинът има и друго много важно свойство – той повишава умствената концентрация и понижава усещането за отпадналост и умора – фактори, които могат да саботират провеждането на рутинната тренировка.

Всички хранителни добавки за отслабване, събрани в тази категория са обогатени с мощна доза витамини. Те имат за цел да поддържат добрата функция на всички органи и системи в тялото и същевременно да подобрят работата на имунната система. Факт е, че в процес на понижаване на теглото, тялото губи и част от своите защитни сили. С добавките на 4+ Nutrition рискът от бактериални и вирусни инфекции е сведен до минимум, за да имате здраво и добре поддържано тяло.

С какво се различават хранителните добавки за отслабване на 4+ Nutrition?

Уникалните хранителни добавки за отслабване на 4+ Nutrition се различават драстично от повечето продукти, предлагани на пазара. Разликата се състои както в специалния им състав, така и в самото им приложение. Като типични фитнес добавки, суплементите на италианската компания намират най-голямо приложение сред активно спортуващите хора, защото специфичното им действие се проявява именно при повишен разход на енергия.

Различното при цялата група добавки за отслабване на 4+ Nutrition е:

Женски и мъжки формули

Физиологичните функции в женския и мъжки организъм са много различни. Тъй като в двата пола преобладават различни групи хормони, както натрупването, така и ефективното изгаряне на мазнини протича по много различен начин. Самото складиране на мастна тъкан е в различни части от тялото, като процесът по намаляване на наднорменото тегло е много по-бавен и труден при дамите.

4+ Nutrition разработи сериите Cut For Her и Cut For Him, състоящи се от продукти за горене на мазнини в течна форма и под формата на капсули.Мъжките и женски формули са много различни като състав и действие. Докато женските добавки за изгаряне на мазнини се грижат едновременно за общото здравословно състояние на спортуващите жени, то мъжките формули имат за цел да повишат силата и издръжливостта при мъжете, така че загубата на телесни мазнини да не се отрази негативно на мускулния прираст.

Начинът на активиране на липидния метаболизъм при мъжките и женски добавки за изгаряне на мазнини е също много различен. Докато при продуктите от серията Cut For Her се залага на екстракти от зелен чай и люто чили с ярко изразени диуретични и термогенни свойства, то при мъжката серия - Cut For Him имаме термогенна формула, разработена специално за мъже, базирана на Ацетил Карнитин – форма на L-карнитин с доказана способност да подпомага горенето на мазнини.

Всяка хранителна добавка за отслабване на 4+ Nutrition принадлежи към специална група суплементи. Италианската компания е разработила продукти с различен състав и принцип на действие. Можете да избирате между:

  • Fat & Carb блокери;
  • Добавки, базирани на Л-карнитин;
  • Термогенни формули;
  • Растителни екстракти и др.

Въглехидратните блокери са една специална група добавки за редукция на тегло, насочени специално към хората, които не могат да изключат напълно въглехидратите от своето меню. Този тип продукти потискат действието на храносмилателните ензими, отговорни за усвояването на въглехидратите и по този начин възпрепятстват тяхното постъпване в стомашно чревния тракт и преобразуването им в мастни запаси.

Термогенните формули имат свойството да активират липидния метаболизъм чрез повишаване на телесната температура. Те имат силно изразен енергизиращ и тонизиращ ефект и са особено подходящи за активно трениращите хора. С тяхна помощ, по време на една интензивна тренировка, дълговерижните мастни киселини биват използвани като източник на енергия. Термогенните бърнъри, също така подпомагат извеждането на токсините, натрупани в тялото.

Л-карнитиновите формули на 4+ Nutritin са изключително ефективни при всички спортисти, желаещи да изгорят излишните мазнини. L-карнитин е специална неесенциална аминокиселина с много важна за горенето на мазнини роля. Тя се съдържа основно в тъканите и мускулите на човешкото тяло и в много малко количество в черния дроб.

Функцията на карнитина е основно транспортна и служи за пренасяне на дълговерижните мастни киселини през клетъчните митохондрии, където предстои да бъдат преобразувани в гориво, нужно за предстоящата тренировка. Л-карнитин е енергизираща и тонизираща аминокиселина, еднакво ефективна при мъже и жени.