В наличност

40.00 лв.

ALPHA GPC + 30cps


 • ALPHA GPC + 30cps

СЪСТАВ

Алфа-глицерил фосфоилхолин (α-GPC) (от соя), остъкляващ агент: ядивен желатин (обвивка на капсулата); Антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; Цвят: титанов диоксид.


Прием: 1 капсула дневно


Подобрява когнитивните функции и повишава нивата на растежен хормон (GH).

ALPHA GPC+ е алфа-глицерилфосфорилхолинова добавка, използвана за подобряване на когнитивните функции и увеличаване на мускулната маса и сила. Считан за най-добрият доставчик на холин, алфа-GPC може по-лесно да пресече кръвно-мозъчната бариера, действайки в много по-кратки срокове.

ALPHA GPC+ е особено обичан от спортистите суплемент, заради способността му да стимулира производството на растежен хормон (GH) или соматотропин, с което оказва влияние върху много от тъканите в тялото. По-специално, по време на етапа на развитие, соматотропинът стимулира растежа на костите и хрущялите. Независимо от възрастта, той може да стимулира протеиновия синтез и участва в обмяната на телесни мазнини. Всъщност, няколко изследвания показват, че добавките с алфа-GPC могат да увеличат количеството мускулна маса и да намалят количеството мазнини при възрастните.

От особен интерес е първата причина за използването на тази група добавки, а именно действието им върху паметта, вниманието, настроението и съня. Въздействието върху паметта и вниманието се осъществява чрез холинергичната система, чрез която се увеличава количеството холин, който може да се превърне в ацетилхолин - невротрансмитер, отговорен за паметта, ученето и настроението.

Тъй като Alpha-GPC може да осигури холин по-бързо и в по-големи количества, ефектът му се състои в подсилване на тези функции, с което се подобряват способността за учене, паметта, вниманието, концентрацията и скоростта на обработка на информацията. Освен това, Алфа-GPC оказва своето действие върху допаминергичната система, като повишава нивата на допамин. Допаминът е невротрансмитер, отговорен не само за паметта и ученето, но и за вниманието, настроението и съня. Много важни и полезни характеристики, дори в света на спорта, за да се повлияват ефективно състоянията на стрес и тревожност.

Наред с всичко останало, алфа-GPC има специални свойства, чрез които предпазва клетъчните мембрани. Това се дължи на глицерофосфата, съдържащ се в ALPHA GPC +, който е предшественик на фосфолипидите, изграждащи мембраните. По този начин, тази добавка може да възстанови и поддържа целостта си дори на ниво централна нервна система.


Цел
  здраве и възстановяване
Тренировъчен ден
 • преди
 • по време
 • след
Нормален ден
 • сутрин
 • на обяд
 • следобед
 • вечер
 • нощем
Разфасовка
  Добавки на капсули30 капсули
Дневен прием
  Прием 1 капсула
Хранителни Стойности


  Алфа-глицерил фосфоил холин (А-GPC)
  600mg