Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-40%

PREBIO+

15.00 лв. 25.00 лв.

  • Производител: 4+ NUTRITION
  • Код на продукта: prebio
  • Наличност: В наличност
  • Широка гама от пребиотици - FOS и GOS (Bioecolians®)
  • Добавени тиндализирани млечни бактерии и нуклеотиди (RIBOCARE®)
  • Повишава броя на полезните пробиотични бактерии в тялото
  • За здрава имунна и храносмилателна система
  • Подобрява работата на стомашно-чревния тракт
  • Профилактично и облекчаващо действие при язви
  • 20 пакета в опаковка


PREBIO + се състои от FOS, GOS, тиндализирани млечни бактерии, инулин и нуклеотиди, с цел поддържане на здрава и балансирана бактериална чревна флора. Нашата чревна флора играе основна роля в усвояването на хранителните вещества и в здравословното състояние на организма ни. Съставът на PREBIO + е специално предназначен да стимулира растежа и разпространението на полезни микроорганизми и да поддържа баланса, необходим в червата ни.

СЪСТАВ:

Фрукто-олигозахариди (FOS), инулин, а-глюко-олигозахариди (GOS), (Bioecolians®), смес от тиндализирани млечни бактерии (L.casei HA-108, L.acidophilus HA-122, L.plantarum HA-119 , S.thermophilus HA-110), 5-монофосфатни нуклеотиди (RIBOCARE®), анти-слепващ агент: силициев диоксид.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте по едно саше веднъж дневно е в 100 мл. вода, запредпочиатне на гладно.

 


FOS (Фрукто-олигозахариди) имат пребиотична функция. Това означава, че въпреки че те не се абсорбират от организма, те могат да поддържат жизнеността и функционалността на микрофлората. FOS захранва пробиотичните бактерии, които в резултат могат да растат и да се възпроизвеждат. Също така те подобряват и перисталтиката на червата. Другото важно действие е способността им да подобряват абсорбцията на калций.
PREBIO + съдържа друг важен пребиотичен компонент, а именно GOS (а-глюко-олигозахариди) по-известни като (Bioecolians®). Формулата разчита и на тиндализирани млечни бактерии, които се подлагат на термична обработка, за да станат по-устойчиви на киселини, стомашни сокове и храносмилателни ензими. Те са основно инактивирани, без това да променя техните функционални и биологични свойства. Поради това те все още могат да стимулират имунните отговори, да елиминират атакуващите микроорганизми, увредените клетки и токсичните вещества, да предотвратяват придържането на вредни бактерии и да стимулират селективния растеж на вече наличните полезни бактерии Lactobacilli.
За финал формулата се допълва с нуклеотиди на Ribocare® и техните имуностимулиращи и регенериращи тъкани действия. Няколко изследвания са доказали способността им да съкращават времето за възстановяване на чревните лезии и да подобряват лечението на чревни язви. Това е много важен фактор както за превенция, така и за лечение.


Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Съдържание
Дози в опаковка 20
Дневна Доза 1 саше (5g)
Хранителни Стойности в Доза
Инулин 1,3 g
А-Глюко-олигозахариди 0.5 g
Тиндализирани бактерии 25 mg
Фрукто-олигозахариди 3 g
Нуклеотиди 25 mg