ISO+ 1.8 kg

175.00 лв. 240.00 лв.

 • Производител: 4+ NUTRITION
 • Код на продукта: iso-1.8kg
 • Наличност: В наличност

 • 100% Суроватъчен Протеин Изолат с Пробиотик
 • 27 гр протеин в доза от 30 гр
 • 60 дози в опаковка
 • Съдържа Матрица от Нуклеотиди и Пробиотици
 • Без Захар
 • Без Въглехидрати
 • Без лактоза
 • Без Холестерол
 • Превъзходен вкус


ISO+  e суроватъчен протеин изолат разработен по специална формула с висока хидролизация, обогатен с матрица от нуклеотиди и пробиотици от най-пречистената формула протеин съществуваща  на пазара в наши дни.

СЪСТАВ:
Суроватъчен протеин изолат , аромат: какао, подсладители: сукралоза, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин), витамин В1 (тиамин хидрохлорид).

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
3 мерителни лъжички (30гр) доза разтворени в 200-350мл вода, плодов сок или обезмаслено мляко. Препоръчителен прием веднъж до два пъти дневно . За най-добри резултати прием непосредствено  след тренировка, за ускорено възстановяване.


  ISO+  e Суроватъчен Протеин Изолат разработен по специална формула с висока хидролизация, обогатен с матрица от нуклеотиди и пробиотици от най-пречистената формула протеин съществуваща  на пазара в наши дни. Уникалното на ISO+ е съдържанието на Матрица от Нуклеотиди и Пробиотици на марката. ПроБиос е съвременна Швейцарска  концепция за прозводство на висококачествени млечни протеинови суровини обогатени с пробиотик, отговарящи на не съвременните нужди и все по належащата нужда от пречистени и натурална суровина за създаване на перфектините преотеинови и високобелтъчни храни в хранителновкусовата промишленост. С наличието на тази иновативна технология за синтез на преотеинови матрици, 4+ Нутришън се нарежда сред първите марки в света дръзнали да използват истинкса пречистена суровина, гонейки високото качество на своите продуктите и покриване на стадартите на клиентите си. ISO+  е  особено подходящ за спортисти, подложени на интензивно физическо натоварване. С високата си биологична стойност и високото съдържание на суроватъчен протеин изолат е ключът към бързото възстановяване след тренировка  и зареждане на  тялото с чиста доза протеин, без съдържание на мазнини, въглехидрати и лактоза. ISO+ e важна част от ежедневното хранене и диета, както на професионални спортисти, а съшо така и потребители прилагащи балансирано хранене и стремящи се към здравословен начин на живот. Високото му съдържание на хидролизиран протеин, правят ISO + подходящият продукт за НВМ (ниско въглехидратен и високо мазнинен) и НВП (ниско въглехидратен и високо протеинов) хранителен режим, тъй като допринася за възстановяването на тялото с приема на белтък и аминокиселини и ускорява метаболизма и синтеза на мазнини. ISO+ се характеризира с висока разтворимост и много разнообразни вкусове, подравени само с натурални подсладители и без съдържание на захар. ISO+ е излолиран белтък от млечна суроватка, чрез кръстосана хидролизация, поради което е постигнат високо биологичен продукт без съдържание на лактоза. 
Любомир Георгиев 14/09/2023

Много вкусен протеин. Не ми се подува стомаха и го усещам много бързо

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Съдържание
Опаковка 1800 gr
Дози в опаковка 60
Дневна Доза 30 gr
Хранителни Стойности в Доза
Протеин 24 gr
Калории 109 kcal
Мазнини 0,9 gr
Витамин В6 0.84 mg (60% ПДП)
Въглехидрати 0,9 gr
Соли 0,23 gr
Витамин В1 0.66 mg (60% ПДП)
Витамин В2 0.84 mg (60% ПДП)
Пробиотик Матрица 32 mg
Bacillus subtilis natto 2.0 mld
Bacillus coagulans 0,2 mld