Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥

Пакет WHEY + L-GLUTAMINE

185.00 лв. 250.00 лв.

 • Производител: 4+ NUTRITION
 • Код на продукта: whey-glutapep
 • Наличност: В наличност

ПАКЕТ - WHEY+ GLUTA PEPTIDE 

Подобрява възстановяването и засилва имунитета


WHEY+ 1.8 kg 

 • 100% cypoвaтъчeн пpoтeин  с Пробиотици  
 • 22 / 26гр протеин в доза от 30гр
 • 60 дози в опаковка
 • Съдържа Матрица от Нуклеотиди и Пробиотици 
 • Не Съдържа ЗАХАР
 • Уникални италиански вкусове
 • Бърза разтворимост

 

Whey+ e cypoвaтъчeн пpoтeин обогатен с уникална матрица от пробиотици и нуклеотиди. Притежава лесна разтворимост, неповторим вкус и е подходящ за ежедневна употреба като хранителна добавка към вашето хранене. 


GLUTA PEPTIDE +

 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Спомага за натрупване на чиста мускулна маса
 • Повишава нивата на глутатион
 • Поддържа имунната система
 • Не дразни стомаха
 • Мигновенно усвояване
 • Овкусен с 2 вкуса


GLUTA PEPTIDE+ е хранителна добавка, която съдържа разградена форма на пептиди от аминокиселината Л-Глутамин. Подпомага възстановяването и изграждането на чиста мускулна маса.


ИЗБОР НА ВКУСОВЕ  

WHEY+ 1.8 kg

СЪСТАВ: 
Суроватъчен протеин концентрат, подсладители: сукралоза, соев лецитин, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин), витамин В1(тиамин хидрохлорид)

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Смесете 3 лъжички (30гр) в 200-350мл вода, плодов сок или обезмаслено мляко и приемете веднъж дневно. За най-добри резултати вземете до 30 минути след тренировка.

 

Whey+ e cypoвaтъчeн пpoтeин обогатен с уникална матрица от пробиотици и нуклеотиди с качество на  Притежава лесна разтворимост, неповторим вкус и е подходящ за ежедневна употреба като хранителна добавка към вашето хранене. Уникалното на Whey+ е съдържанието на Матрица от Нуклеотиди и Пробиотици на марката ПроБиос е съвременна Швейцарска  концепция за прозводство на висококачествени млечни протеинови суровини обогатени с пробиотик, отговарящи на не съвременните нужди и все по належащата нужда от пречистени и натурална суровина за създаване на перфектините преотеинови и високобелтъчни храни в хранителновкусовата промишленост. С наличието на тази иновативна технология за синтез на преотеинови матрици, 4+ Нутришън се нарежда сред първите марки в света дръзнали да използват истинкса пречистена суровина, гонейки високото качество на своите продуктите и покриване на стадартите на клиентите си. Като бърз доставчик на аминокиселини, суроватъчният протеин се използва основно в следтренировъчния период, когато анаболните му и антикатаболни характеристики могат да разгърнат пълния си потенциал. Суроватъчният протеин е познат в спортните среди като най-бързо усвоимият протеин с добре балансиран аминокиселинен профил. В него се съдържат всички 8 незаменими аминокиселини, в това число и трите с най-важни градивни и защитни функции – разклоненоверижните BCAA: левцин, изолевцин и валин. Левцинът е добре представен в суроватъчния протеин, като той е и този с най-голям принос за биосинтеза на протеин в мускулните клетки, а следователно и за мускулния растеж. Самата технология на производство, използвана от 4+ Nutrition говори ясно за високото качество на този суроватъчен протеин. Италианската компания използва най-модерните методи на обработка, при които се запазват в най-голяма степен всички важни хранителни компоненти, съдържащи се в суровината и същевременно се постига бърза разтворимост на продукта, което съкращава времето за приготвяне.


GLUTA PEPTIDE +

СЪСТАВ:

Глутаминови пептиди, лимонена киселина, екстракт от розов морков, изомалт, сукралоза


НАЧИН НА УПОТРЕБА:


Добавете 2 лъжички и половина (5.8гр) в 200-250 мл. вода веднага след тренировка

GLUTA PEPTIDE+ е хранителна добавка базирана на глутаминови пептиди. Глутаминовите пептиди спомагат на тялото по-лесно и по-бързо да възстанови мускулните разкъсвания предизвикани от физическата дейност.
Малките частици глутаминови пептиди навлизат мигновенно в кръвната плазма и почти веднага започват да се използват от тялото. Именно заради малкия си размер те преминават много бързо през стомаха и не предизвикват стомашен дискомфорт.

Аминокиселината глутамин участва активно и в производството на най-мощния клетъчен антиоксидант - глутатион. По този начин се стимулира имунната система на организма.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър