Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-34%

Пакет - Контрол на апетита за НЕГО

33.00 лв. 50.00 лв.

 • Производител: 4+ NUTRITION
 • Код на продукта: carb-glucosehim
 • Наличност: В наличност

CARB CONTROL 4HIM+ 30 капс. - формула за контрол на въглехидратите

 • Намалява асимилацията на въглехидрати
 • Блокира абсорбацията на мазнини
 • Балансира и регулира кръвната захар
 • 100% растителен произход
 • Намалява апетита

  CARB CONTROL 4 HIM+ е формула, която комбинира eкстракт от кафяви водорасли, екстракт от гроздови семена и екстракт от черница, които карат тялото да блокира приетите въглехидрати и мазнини от храната и спомагат регулирането на кръвната захар и апетита.GLUCOSE CONTROL 4HIM+ 30 капс. - формула за контрол на глюкозата

 • Формула за контрол на Глюкозата
 • Нормализира кръвната захар при стрес или физическо натоварване
 • Регулира кръвната захар при консумация на високозахарни продукти
 • Помага за регулиране на нивата глюкозата при захарен диабет
 • Подходяш при нисковъглехидратен хранителен режим
 • Съдържа екстракт от Китайски Жен-шен (Panax Ginseng)
 • Екстракт от канела
 • Екстракт от горчив пъпеш
 • Екстракт от сминдух
 • Хром Пиколинат
 •      
  GLUCOSE CONTROL 4 HIM+ е формула, която комбинира eкстракти за поддържане на стабилни нива на кръвната захар в организма.

CARB CONTROL 4HIM+ 30 капс.

линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/carb-control-4-him

СЪСТАВ:

ID-alGTM [ascophyllum nodosum (Ascophyllum nodosum (L.) Le Jolis) thallus d.e., екстракт семена от грозде (vitis vinifera L.) 0.02% Йод и 35% Танини), екстракт от листа на черница (Morus alba L.) % 1-деоксиноиримицин (1-DNJ); желатинова капсула, оцветител: титанов диоксид, анти-слепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини.
 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте 2 капсули дневно ( по 1 капсула преди основно хранене).
Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Пазете далеч от деца.
 


CARB CONTROL 4 HIM + е продукт създаден за намаляване на абсорбцията на въглехидрати в стомашно-чревния тракт. Съдържа иновативни и ефективни съставки като ID-alGTM - смес от водорасли и гроздови семена. Кафявите водорасли са богати на морски полифеноли с дълга верига наречени флоротанини. Те могат да блокират повече от 50% активността на двата основни храносмилателни ензима - липаза за мазнини и амилаза за въглехидрати. Инхибирането на липазата достига до 63%, а на амилазата до 77%.  Няколко клинични проучвания потвърждават свойствата на ID-alGTM  потвърждавайки положителния му ефект върху метаболизма на липидите и въглехидратите. По-ниската абсорбция на липидите намалява висцералната и коремната мазнина, както и телесните мазнини. От друга страна намалената асимилация на въглехидрати води до понижаване на гликирания хемоглобин и следователно на кръвната захар. Освен това  ID-alGTM съдържа 80 μg йод известен със своя положителен ефект върху основния метаболизъм. Според клиничните проучвания ефектите на ID-alGTM се задържат до 8 седмици след прекъсването на приема му. Друг компонент на CARB CONTROL 4HIM + е екстрактът от черница. Черницата има роля в намаляването на пиковете на кръвната захар в резултат на храна, съдържаща въглехидрати. Допълнителен ефект е контрола на апетита, който помага да се избегне преяждане, което би довело до последващо увеличаване на теглото. GLUCOSE CONTROL 4HIM+ 30 капс.

линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/glucose-control-4-him

СЪСТАВ:

Fenumannans® [семена от сминдух (Trigonella foenum-graecum L.) семена 60% галактоманан], пълнители: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат; Momordicin® [горчив пъпеш (Momordica charantia L.)  0,5% чарантин]; женшен (Panax ginseng C.A. Mey.) 20% общо жинсеносоиди); канела (Cinnamomum cassia (Nees & T.Nees) J. Presl) полифеноли, противослепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; хром пиколинат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Вземете 2 таблетки дневно, за предпочитане преди хранене. ВАЖНО! Не превишавайте ПДД (препоръчителна дневна доза). Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и балансираната диета.

   

Поддържането на възможно най-стабилни нива на кръвната захар е една от основните цели, които трябва да постигнете, когато искате да отслабнете или да поддържате талията си. GLUCOSE CONTROL 4HIM + съдържа най-иновативните съставки, доказани за постигане на желания резултат.
Екстракът от китайски Жен-шен е една от тях. Стандартизирания Жен-шен съдържа активни вещества, които влияят благоприятно върху обмяната на веществата и по-точно върху контрола на кръвната захар и инсулина. Доказано подобрява нивата на кръвната захар при хора с и без диабет. Поддържа стабилни нивата на инсулина след хранене с въглехидрати и предпазва панкреаса от вредния ефект на захарта. Има анти-диабетичен ефект върху органите.
Fenumannans® (Trigonella foenum graecum) е сминдух  с 60% галактоманан. Семена от сминдух съдържат 4-хидроксиизолевцин, който се оказва способен да подобри нивата на кръвната захар и инсулиновата чувствителност. В допълнение, Fenumannans® може да инхибира амилазата и захарозните ензими, участващи в метаболизма на въглехидратите. Това се дължи на съдържащите се в тях влакна, които чрез действията си намаляват наличието на глюкоза в кръвта. Сминдухът също съдържа сапонин, дизогенин, ямоген, който може да понижи нивата на холестерола и триглицеридите. Те изпълняват ролята си, като се свързват с холестерола в кръвта и по този начин намаляват абсорбцията му.

Допълнителен компонент на GLUCOSE CONTROL 4HIM + е Momordicin®, което пресдтавлява екстракто от горчив пъпеш Momordica (Momordica Charantia L.). Горчивият пъпеш е плодово растение, което принадлежи към семейство Тиквови. Името си получава от назъбената форма на листата, тъй като momordica означава ""да хапе"". Както често се използва в народната медицина в много страни, Momordica charantia е ефективно лекарство в много случаи, като хиперлипидемия, микробни инфекции, слезка и чернодробни заболявания, ревматизъм и подагра. Използва се и като тоник, като горчив течен екстракт, като стомашна, но най-вече като антидиабетна. Momordicin® съдържа стероидни сапонини и инсулиноподобни пептиди, които са субстанции, отговорни за неговото хипогликемично действие. Няколко проучвания са показали, че приемането на Momordica помага за понижаване на нивата на кръвната захар и подобряване на толеранса към глюкозата.

Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър