Виж промоциите до -56% отстъпка 🔥
-18%

Пакет - Омега 3 и Пребиотици

70.00 лв. 85.00 лв.

 • Производител: 4+ NUTRITION
 • Код на продукта: extraomega-prebio
 • Наличност: В наличност

EXTRA OMEGA+ 60 капс. - Усилена формула Рибено Масло и Омега 3


 • Двойно Усилена ОМЕГА 3  формула
 • Рибено масло от Golden Omega® и Чилийска Еко Аншоа
 • 2000 мг Рибено Масло в доза
 • 1600 мг  Омега 3 в доза
 • 60 капсули в опкаовка
 • ORIVO сертификат за произход
 • IFOS сертификат за качество на рибеното масло
EXTRA OMEGA+ е хранителна добавка, богата на Омега 3 EPA и DHA полиненаситени мастни киселини. За подобряване на функцията на мозъка и сърцето. Рибено маслло, извлечено от Чилийска Био Аншоа Golden Omega®.
PREBIO+ 20 пакета - формула комплекс от пребиотици


 • Широка гама от пребиотици - FOS и GOS (Bioecolians®)
 • Добавени тиндализирани млечни бактерии и нуклеотиди (RIBOCARE®)
 • Повишава броя на полезните пробиотични бактерии в тялото
 • За здрава имунна и храносмилателна система
 • Подобрява работата на стомашно-чревния тракт
 • Профилактично и облекчаващо действие при язви
 • 20 пакета в опаковкаPREBIO + се състои от FOS, GOS, тиндализирани млечни бактерии, инулин и нуклеотиди, с цел поддържане на здрава и балансирана бактериална чревна флора. Нашата чревна флора играе основна роля в усвояването на хранителните вещества и в здравословното състояние на организма ни. Съставът на PREBIO + е специално предназначен да стимулира растежа и разпространението на полезни микроорганизми и да поддържа баланса, необходим в червата ни.

EXTRA OMEGA+ 60 капс.

линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/extra-omega

СЪСТАВ:

Концентрат рибено масло Golden Omega® (EPA ейкозапентаенова киселина 40%, DHA докозахексаенова киселина 30%), капсула:желатин, растителен глицерол, модифицирано нишесте;  антиоксиданти:токофероли

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте 1 доза(2 капсули ) веднъж на ден с основно хранене.
     
EXTRA OMEGA+ е хранителна добавка, богата на Омега-3 EPA и DHA полиненаситени мастни киселини. Специалното в продукта е рибеното масло Омега-3 от чилийска био аншоа Golden Omega®, хваната в Южния Тихи океан.
Чилийската компания е изцяло био насочена, с поглед за всички екологични проблеми. Команията използва само възобновяеми източници и всичките ѝ суровини са 100% рециклируеми. Преработката на аншоа се провежда по всички екологични норми, а всички останали суровини се произвеждат от фуражи за аквакултури.
Омега-3 мастните допринасят за липидния метаболизъм и по-специално – метаболизма на триглицеридите. Те също така спомагат за поддържане на здравето на сърцето, заедно с нормалната сърдечно-съдовата функционалност и доброто състояние на кожата. DHA играе ключова роля за когнитивните функции при всички възрасти и помага за поддържането на добро зрение.
Рибеното масло е форма на триглицериди, получени чрез молекулярна дестилация. EXTRA OMEGA+, съдържащо се в рибеното масло, осигурява омега-3 мастни киселини EPA и DHA, които поддържат здравето на сърдечносъдовата система, здравето на ставите, когнитивна здраве и особено здравето на жените. Рибеното масло е обикновено смес от масла, получени от редица източници като сьомга, херинга, скумрия, аншоа и сардина – всяка предоставяща различни нива на EPA и DHA. Омега мастните киселини осигуряват широк спектър от ползи за подкрепа на сърдечно-съдовите заболявания, като регулират нивата на сърдечния ритъм, кръвното налягане и холестерола. Същевременно те намаляват нивата на триглицеридите и възпрепятстват образуването на артериална плака. Тези свойства на омега-3 водят до намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания като атеросклероза и аритмия и подпомагат мозъчната функция, предотвратявайки състояния като депресия, биполярно разстройство и други форми на психически разстройства.

PREBIO+ 20 пакета
линк към продукта - https://4plusnutrition.bg/prebio

СЪСТАВ:

Фрукто-олигозахариди (FOS), инулин, а-глюко-олигозахариди (GOS), (Bioecolians®), смес от тиндализирани млечни бактерии (L.casei HA-108, L.acidophilus HA-122, L.plantarum HA-119 , S.thermophilus HA-110), 5-монофосфатни нуклеотиди (RIBOCARE®), анти-слепващ агент: силициев диоксид.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте по едно саше веднъж дневно е в 100 мл. вода, запредпочиатне на гладно.

 


FOS (Фрукто-олигозахариди) имат пребиотична функция. Това означава, че въпреки че те не се абсорбират от организма, те могат да поддържат жизнеността и функционалността на микрофлората. FOS захранва пробиотичните бактерии, които в резултат могат да растат и да се възпроизвеждат. Също така те подобряват и перисталтиката на червата. Другото важно действие е способността им да подобряват абсорбцията на калций.
PREBIO + съдържа друг важен пребиотичен компонент, а именно GOS (а-глюко-олигозахариди) по-известни като (Bioecolians®). Формулата разчита и на тиндализирани млечни бактерии, които се подлагат на термична обработка, за да станат по-устойчиви на киселини, стомашни сокове и храносмилателни ензими. Те са основно инактивирани, без това да променя техните функционални и биологични свойства. Поради това те все още могат да стимулират имунните отговори, да елиминират атакуващите микроорганизми, увредените клетки и токсичните вещества, да предотвратяват придържането на вредни бактерии и да стимулират селективния растеж на вече наличните полезни бактерии Lactobacilli.
За финал формулата се допълва с нуклеотиди на Ribocare® и техните имуностимулиращи и регенериращи тъкани действия. Няколко изследвания са доказали способността им да съкращават времето за възстановяване на чревните лезии и да подобряват лечението на чревни язви. Това е много важен фактор както за превенция, така и за лечение.


Този продукт няма ревюта.

Напишете ревю

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър